Bisnes Shaklee Mengajar Menjadi Matang

​#tsunamishaklee #hi5shaklee #vitaminpilihanibu Jatuh bangun dengan Shaklee? Maybe belum tahap itu, tetapi ujian mematangkan Orang order then tak jadi beli, berpuluh whatsapp tapi semua senyap akhirnya, belum masuk yg minta harga kos (tol & petrol ahkak pun tak lepas dik)....
Women1

Women You Are Amazing

Assalamualaikum WBT, Sepanjang bulan Julai hingga September 2016, Shaklee mengadakan kempen “Women, you are amazing! Just the way you are”. Sweet kan? Sempena kempen ini, Shaklee melancarkan SET UNTUK WANITA iaitu terdiri daripada, Gorgeous Set Prenatal Set Postnatal Set Amazing...
set-kulit-cantik

Tips Jarang Jatuh Sakit

Assalamualaikum WBT Hari ini nak share macam mana saya mengekalkan kesihatan diri, suami dan anak-anak saya dengan konsisten makan suplemen Shaklee. Tapi suplemen yang mana? Setiap kita ada keperluan berbeza.   Tips Kesihatan Saya Sebagai Ibu Bekerja Sebagai ibu yang...
wpid-wp-1467084138777.jpg

Tips Travel Luar Negara

Assalamualaikum WBT Hari ini saya nak share tentang tips travel ke luar Negara. Sebelum itu saya nak cerita sedikit tentang Master Lyna Noh yang merupakan pengasas iReach Family. Master Lyna Noh Master Lyna Noh Ini salah seorang mentor saya yg...

Kisah Saya dan Shaklee

Ini kisah dahulu. Masa saya preggy anak ketiga. Sejarah saya mmg ada tekanan darah rendah, tapi tak pernah seteruk preggy anak ketiga. Taklah teruk bebenor sampai masuk hospital, tapi anak sebelumnya tak sampai begitu. Masa itu, bacaan tekanan darah saya...
weigth loss

Lecithin untuk Turunkan Berat Badan

Assalamualaikum WBT buat pembaca sekalian. Hari ini masuk hari ke 11 kita berpuasa di bulan Ramadhan 1437H. Untuk hari ini saya kongsikan petua menggunakan Lecithin Shaklee dalam membantu inch-loss (kecikkan pinggang, peha, buang lelemak degil) untuk tubuh badan anda.  ...
PhotoGrid_1466041968072

Bell Palsy Pulih dengan Vivix

  Assalamualaikum WBT Entry sebelum ini saya ceritakan tentang apa itu Bell Palsy, bagaimana ia terjadi, apakah simptom-simptomnya dan lain-lain. Entry kali ini saya nak kongsikan pengalaman pengguna yang menderita Bell Palsy yang tidak mahu pulih selama bertahun-tahun, alhamdullillah, dengan...
bell-palsy

Apa Itu Bell Palsy

Apa itu Bell Palsy Bell Palsy ialah lumpuh atau kelemahan otot pada bahagian sebelah muka anda. Kerosakan pada saraf muka yang mengawal otot pada sebelah muka menyebabkan sebelah muka terasa berat. Kerosakan saraf juga boleh menjejaskan deria rasa, kilang air...
air

Cara Makan Set Puasa Shaklee

Assalamualaikum WBT. Buat pembaca budiman, saya doakan kalian serta saya sendiri sentiasa di bawah rahmat Allah Taala yang Maha Esa, Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Post kali ini saya ingin kongsikan bagaimana aturan makan buat SET PUASA SHAKLEE. Seperti post...
Set Ramadhan 1

Kekal Bertenaga Semasa Puasa

Assalamualaikum WBT. Semoga pembaca sekalian baik-baik sahaja untuk hari kedua pada bulan Ramadhan ini hingga seterusnya. Seperti entri sebelum ini, saya janjikan untuk berkongsi dengan pembaca sekalian bagaimana untuk kekal bertenaga semasa berpuasa hingga ke petang. Saya kongsikan di sini...
Ramadhan

Salam Ramadhan 1437H

Assalamualaikum WBT. Salam Ramadhan buat semua muslimin muslimat walau di mana sahaja anda berada. Ramadhan mengajar kita erti kesusahan dan kelaparan buat golongan yang kurang bernasib baik. Terikat dengan larangan makan dan minum di siang hari, mengajar kita erti lapar...

Bisnes Shaklee, Menipu ke?

Assalamualaikum warahmatullah, Hari ini saya nak bercerita tentang bisnes Shaklee yang saya join sejak beberapa tahun lepas. Shaklee, rasanya semua orang dah tahu, billboard tepi highway pun dah banyak ada tentang Shaklee. Yang ramai orang tak tahu, iye Shaklee ialah...
FB_IMG_1440345449698

Tips Memilih Vitamin E

Assalamualaikum WBT. Semoga anda semua sihat bahagia selalu hendaknya. Di sini saya ingin kongsikan tips memilih vitamin E, semestinya yang semulajadi dan yang terbaik buat kita semua.   Tips Memilih Vitamin E Pilih Vitamin E yang bersumber semulajadi. Jika ada...
vita-e-complex

Mengapa Vitamin E Shaklee Berkesan

 Assalamualaikum buat anda, semua sihat gembira selalu hendaknya. Hari ini saya ingin kongsikan beberapa perkara yang orang tak tahu, mengapa Vitamin E Shaklee selalu berkesan dan lebih baik daripada yang lain dalam fungsinya sebagai anti-oksida. Ia terletak kepada 3 perkara...
ESP SHAKLEE

ESP Shaklee – Tiada Kolesterol

Assalamualaikum WBT. Tahukah anda bahawa Energizing Soy Protein atau ESP merupakan ESP memang tiada kolesterol sebab ia dihasilkan daripada tumbuhan. Pesakit darah tinggi tiada masalah untuk amalkan ESP dalam diet harian. ESP juga tiada asid urik, makanya pesakit gout juga...