Always Green, Always Safe, Always Work


Shaklee / Wednesday, February 14th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Always Green, Always Safe, Always Work.

Pernah tak tengah jalan-jalan window shopping, tiba-tiba promoter datang, “kak meh cuba produk baru ni” sapu-sapu sikit kat tangan. Eh, sukahati dia ja, selamat ke idak ni. Memutihkan? Ada merkuri ka?

Atau, “wow kat Laxada ada offer, produk Korea, bedak compact dengan serum” macam best, tapi ada halal tak ye. Serum apa dia pakai ye?

Atau, “mak aih mahal bebenor” tapi testimonial dia ramai yang puji. Kalau beli, tapi tak berkesan, hangus duit akak deknon.

Yang jarang-jarang kita dengar, clinical research and proven, kalau ada yang ini, lagi best kan..

Disebabkan faktor-faktor di atas, akak jatuh cinta berkali-kali dengan Shaklee. Peace of mind. Beli sahaja, takyah fikir dua ratus empat ploh kali 😅

Produk yang selamat, semulajadi dan berkesan.

Dan yang best, sebab Shaklee produk yang natural, alami dengan badan, insyaallah tiada side efek yg negatif, umpama bila makan naik ruam, bila makan lama boleh gastrik, bila makan konsisten akan kacau hormon. Nehi nehi.. malah, bila makan nak lain, dapat bonus lain pula. Contoh makan set menyusu nak banyakkan susu, dapat bonus kulit flawless, gastrik pun hilang.. best tak?

Dan sebab itulah, I fal in love with Shaklee over and over again 😘😘😘

Boleh dapatkan suplemen Shaklee daripada akak, just hubungi akak seperti berikut:

Akak 😊
Shaklee Independant Distributor
WhatsApp 019.2318050

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#ohsem22
#vitaminpilihanibu

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *