Bell Palsy Pulih dengan Vivix


B Complex, Bell Palsy, Shaklee, Vivix / Thursday, June 16th, 2016
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

 

Assalamualaikum WBT

Entry sebelum ini saya ceritakan tentang apa itu Bell Palsy, bagaimana ia terjadi, apakah simptom-simptomnya dan lain-lain. Entry kali ini saya nak kongsikan pengalaman pengguna yang menderita Bell Palsy yang tidak mahu pulih selama bertahun-tahun, alhamdullillah, dengan produk Shaklee, dengan izin Allah, pulih seperti sedia kala.

 

Testimonial Pengguna Bell Palsy

Ada yang baru kena Bell Palsy, ada yang dah bertahun mencari penawar, alhamdullillah berkat usaha, doa, tawakal pulih akhirnya. Bukankah mencari produk yang bagus, halal, berkesan itu salah satu daripada usaha? Joom saksikan.

PhotoGrid_1466044099013

PhotoGrid_1466041968072

PhotoGrid_1466042031940

 

Suplemen Shaklee untuk Pesakit Bell Palsy

Untuk penderita Bell Palsy, sangat disarankan mengambil Vivix bersama B Complex. Apakah manfaatnya?

 

Vivix

Apa itu Vivix? Vivix ialah minuman botani yang terdiri daripada 4 bahan utama iaitu :

  1. Polygonum Cuspidatum (Ultra pure Resveratrol)
  2. Muscadine Grape (Patent-Pending Rejuvetrol Blend)
  3. European Elderberry
  4. Lobak Ungu

Vivix

Apa manfaat bahan-bahan Premium dalam Vivix?

Vivix bertindak dalam 4 cara utama, yang mana ia bertindak pada tahap sel, elemen terkecil dalam tubuh kita iaitu elemen paling asas.

Vivix bertindak sebagai:

  1. Memperbaiki Sel
  2. Memberi Tenaga kepada Sel
  3. Melindungi Sel
  4. Meningkatkan Prestasi Sel

Disebabkan ia bertindak pada tahap sel, memperbaiki dan melindungi sel, ini sangat tepat dengan pesakit Bell Palsy yang mana saraf muka terjejas atau rosak akibat serangan virus atau sebagainya. Dengan mengamalkan Vivix, sel-sel saraf muka yang terjejas akan perlahan-lahan diperbaiki secara semulajadi. Insyaa Allah sedikit demi sedikit muka akan kembali seperti sediakala. Juga disarankan pesakit Bell Palsy mengamalkan Vivix bersama B Complex. Ini kerana, B Complex dapat meredakan keradangan saraf, membantu proses pemulihan pesakit Bell Palsy.

Selain itu, Vivix secara langsung meyokong kesihatan sendi, otak, jantung, kardiovaskular dan sistem imun tubuh. Bagi wanita yang punya masalah hormon, Vivix juga dapat membantu memperbaiki sistem badan, secara tak langsung hormon badan akan kembali teratur seperti yang sepatutnya. Untuk masalah hormon, digalakkan makan bersama GLA Complex.

 

 

Jika anda ada kenal, sahabat, saudara atau sesiapa sahaja  yang mengidap Bell Palsy, jangan lupa rujukkan mereka dengan Vivix atau terus hubungi saya, supaya saya dapat membantu hidup mereka ke arah kehidupan yang sihat seperti sebelumya. Insyaa Allah, tiada yang mustahil bagi Allah, Maha Pencipta.

 

Salam hormat,

Masitah
ID Shaklee : 869624
WhatsApp : 019-2318050
FB : www.facebook.com/vitaminpilihanibu
SID Kawasan Shah Alam
GDEX ke Seluruh Malaysia

 

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *