Bisnes Shaklee Mengajar Menjadi Matang

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

​#tsunamishaklee

#hi5shaklee

#vitaminpilihanibu
Jatuh bangun dengan Shaklee?

Maybe belum tahap itu, tetapi ujian mematangkan 🙂
Orang order then tak jadi beli, berpuluh whatsapp tapi semua senyap akhirnya, belum masuk yg minta harga kos (tol & petrol ahkak pun tak lepas dik). Yang minta pelbagai tips bagai, akhirnya, saya fikir dulu ye kak. Ataupun, saya dah beli dgn org lain sbb dia bagi harga kos. Dulu mungkin sentap, la ni relax ja, insyaa Allah ada rezeki tak ke mana.
Manis juga banyak, customer order tak disangka tanpa banyak soal, customer maklum rambut dah tak gugur dan tumbuh balik, kawan tak sakit kaki lepas consume Shaklee, kawan berjaya hamil lepas consistent makan suplemen Shaklee dgn cara betul, mak sihat, anak-anak sihat, saya sihat, keluarga sihat, hubungan dgn manusia dan Tuhan bertambah baik dan banyak lagi.
Tengok ahli keluarga dan sahabat mendapat manfaat sebab makan suplemen Shaklee (I never comdemn other product, as long they are safe and good) adalah perasaan yg sangat bagus. 
Cherish the moments 🙂

Trying my best to be positive till the end.
Nak tahu pasal Shaklee?

Pm @ WhatsApp 019.2318050

ID : 869624

vitaminpilihanibu.com

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply