Reaksi Alahan Pada Anak Kecil


Anak Bijak, asma, ekzema, kanak-kanak, omega guard

Assalamualaikum, Hari ini Kak Mas nak share sedikit luahan hati sebahagian ibu – ibu yang mempunyai anak-anak yang punya ragam intolerant. Reaksi Alahan pada Anak Kecil Kredit : Facebook Ibu FatihahSakinah Anak pun sebelum-sebelum ini bila EBM dah tak cukup, memang topup dengan susu kambing. Of course bukan yang perah fresh daripada kambing tu. Yang […]

15 August, 2017

Omega Guard Shaklee bagus untuk Kanak-Kanak Nurseri


Anak Bijak, asma, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

​Pernah sekali bawa Jannah pergi klinik sebab demam panas. Masa tu, satu rumah berjangkit termasuk Jannah yg jarang sangat jatuh sakit. Almaklum, sehari atleast 2 biji Omega dia makan macam gula-gula. Kena sorok botol Omega Guard drp pandangan mata dia. Doc : Sakit apa ya? 2 tahun kan? Saya : Demam, tapi dia jenis jarang […]

28 October, 2016

Live Better and Longer with Fish Oil (Minyak Ikan)


Anak Bijak, asma, darah tinggi, minyak ikan, Rheumatoid Arthritis

  Live Better and Longer with Fish Oil Apabila kita bercakap tentang lemak, ada sejenis lemak yang sangat kita perlukan: asid lemak Omega-3 yang mempunyai dua komponen penting iaitu EPA dan DHA yang terdapat dalam ikan tertentu. ALA, satu lagi jenis asid lemak omega-3 ditemui dalam sumber tumbuh-tumbuhan seperti kacang-kacangan dan biji-bijian. Bukan sahaja badan […]

11 November, 2014