Reaksi Alahan Pada Anak Kecil


Anak Bijak, asma, ekzema, kanak-kanak, omega guard

Assalamualaikum, Hari ini Kak Mas nak share sedikit luahan hati sebahagian ibu – ibu yang mempunyai anak-anak yang punya ragam intolerant. Reaksi Alahan pada Anak Kecil Kredit : Facebook Ibu FatihahSakinah Anak pun sebelum-sebelum ini bila EBM dah tak cukup, memang topup dengan susu kambing. Of course bukan yang perah fresh daripada kambing tu. Yang […]

15 August, 2017

​APA ITU PENYAKIT DEGENERATIF


amalan sihat, Bell Palsy, buah pinggang, darah tinggi, diabetes, diet sihat, ekzema, slipped disc, stroke, tekanan darah tinggi, Vivix

Assalamualaikum & Selamat Petang. Hari ini Kak Mas nak share tentang PENYAKIT DEGENERATIF. ​APA ITU PENYAKIT DEGENERATIF? Penyakit DEGENERATIF adalah penyakit yang berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu tubuh. Peratusan penyembuhan penyakit ini adalah bergantung kepada tubuh pesakit itu sendiri. Sehingga kini, perubatan moden belum menemukan ubat yang mampu menyembuhkan penyakit-penyakit yang berkaitan degeneratif […]

16 March, 2017

Herbal Blend Bantu Bayi Ekzema


ekzema, First Aid, Herbal Blend, kanak-kanak

Hari ini saya nak share pula tentang pengalaman bayi yang ada masalah ekzema. Memang sedih hati tengok, alhamdullillah dengan ikhtiar Herbal Blend Shaklee, ekzema semakinnpulih bila diamalkan setiap hari. Alhamdullillah, masuk minggu kedua, lebih baik keadaan bayi daripada yang sebelumnya. Herbal Blend Bantu Pulihkan Ekzema Bayi Biar gambar berbicara…. Ni baby yang sama…masa memula mama […]

20 December, 2016