Promosi Nov Buy 3 Free 1


alfalfa, bangkak susu, clogged duct, gemuk, kanak-kanak, kurus, selsema, Set Kurus, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Assalammualaikum! Bulan Nov bulan inch loss, bulan detoks badan, bulan kecilkan pinggang. Mengapa saya kata demikian? Sebab bulan ini, promosi Buy 3 Free 1 Lecithin & Alfalfa. Horey!! Dua suplemen ini memang sangat berkesan untuk nyahkan lelemak badan, kecilkan pinggang dan perut yg kian membesar. Bak kata orang, mengandung tapi tak bersalin-salin uols! Selain itu, […]

14 November, 2016

Immune Booster Terbaik untuk Anak-anak


amalan sihat, First Aid, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

Assalamualaikum.  Saya nak kongsikan tentang Nutriferon ini. Apa dia? Sebelum saya pergi perkara fakta, mehlah saya kongsikan tentang anak-anak saya. Anak-anak saya ada yang sekolah, ada yg duduk nursery. Yang duduk nursery, suplemen harian untuk boost immune system & menghubungkan sel-sel otak pastinya Omega Guard. Tetapi untuk kes-kes selain selsema dan batuk, dan dada sejuk, […]

2 November, 2016

Omega Guard Shaklee bagus untuk Kanak-Kanak Nurseri


Anak Bijak, asma, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

​Pernah sekali bawa Jannah pergi klinik sebab demam panas. Masa tu, satu rumah berjangkit termasuk Jannah yg jarang sangat jatuh sakit. Almaklum, sehari atleast 2 biji Omega dia makan macam gula-gula. Kena sorok botol Omega Guard drp pandangan mata dia. Doc : Sakit apa ya? 2 tahun kan? Saya : Demam, tapi dia jenis jarang […]

28 October, 2016

Hari Ahad yang Indah


Anak Bijak, kanak-kanak, minyak ikan, omega guard, selsema, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Sekadar cerita kosong.  Hari Ahad seperti biasa, basuh baju, jemur baju, bising-bising sikit dengan anak minta buat homework. Kakak pula dah study Bahasa Arab untuk exam Selasa ini, Bahasa Arab dan Jawi. Pagi tadi sebab kemalasan melanda, anak-anak sarapan susu Dutch Lady dengan roti. Manakala ibu dan ayah, maknanya saya dan suami, shake kan susu […]

9 October, 2016