Promosi Nov Buy 3 Free 1


alfalfa, bangkak susu, clogged duct, gemuk, kanak-kanak, kurus, selsema, Set Kurus, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Assalammualaikum! Bulan Nov bulan inch loss, bulan detoks badan, bulan kecilkan pinggang. Mengapa saya kata demikian? Sebab bulan ini, promosi Buy 3 Free 1 Lecithin & Alfalfa. Horey!! Dua suplemen ini memang sangat berkesan untuk nyahkan lelemak badan, kecilkan pinggang dan perut yg kian membesar. Bak kata orang, mengandung tapi tak bersalin-salin uols! Selain itu, […]

14 November, 2016

Immune Booster Terbaik untuk Anak-anak


amalan sihat, First Aid, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

Assalamualaikum.  Saya nak kongsikan tentang Nutriferon ini. Apa dia? Sebelum saya pergi perkara fakta, mehlah saya kongsikan tentang anak-anak saya. Anak-anak saya ada yang sekolah, ada yg duduk nursery. Yang duduk nursery, suplemen harian untuk boost immune system & menghubungkan sel-sel otak pastinya Omega Guard. Tetapi untuk kes-kes selain selsema dan batuk, dan dada sejuk, […]

2 November, 2016

Omega Guard Shaklee bagus untuk Kanak-Kanak Nurseri


Anak Bijak, asma, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

​Pernah sekali bawa Jannah pergi klinik sebab demam panas. Masa tu, satu rumah berjangkit termasuk Jannah yg jarang sangat jatuh sakit. Almaklum, sehari atleast 2 biji Omega dia makan macam gula-gula. Kena sorok botol Omega Guard drp pandangan mata dia. Doc : Sakit apa ya? 2 tahun kan? Saya : Demam, tapi dia jenis jarang […]

28 October, 2016

Hari Ahad yang Indah


Anak Bijak, kanak-kanak, minyak ikan, omega guard, selsema, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Sekadar cerita kosong.  Hari Ahad seperti biasa, basuh baju, jemur baju, bising-bising sikit dengan anak minta buat homework. Kakak pula dah study Bahasa Arab untuk exam Selasa ini, Bahasa Arab dan Jawi. Pagi tadi sebab kemalasan melanda, anak-anak sarapan susu Dutch Lady dengan roti. Manakala ibu dan ayah, maknanya saya dan suami, shake kan susu […]

9 October, 2016

Tingkatkan Sistem Imun dengan Shaklee


Bawang Putih, Shaklee, Sistem Imun, tsunamishaklee

​Boost your immune system with Shaklee! Bagaimana caranya untuk tingkatkan sistem imun tubuh? Bantu sistem sokongan tubuh. Bagaimana? Cara saya, dengan tambahkan pengambilan suplemen berikut di dalam diet harian anda! . OmegaGuard . Garlic Complex . Vita C Plus 500mg Mengapa suplemen berikut? Pastinya sebab fungsi suplemen tersebut terhadap tubuh kita. Omega Guard +++++++++++ Meningkatkan […]

16 September, 2016

Tingkatkan Imun dan Cegah Zika


Shaklee, Sistem Imun, tsunamishaklee

​Assalamualaikum wbt Kalau diserang nyamuk, apa terfikir di kepala? Mesti denggi kan? Malah yang terbaru serangan Zika. Jadi kalau ditakdirkan anda terkena serangan denggi atau zika, apa nak buat? Tiada penawar bagi kedua-dua virus. Yang anda boleh buat, tingkatkan imun sistem, bantu badan jangan terhidrat. Maka , saya suka cadangkan Set Sistem Imun. Apa yang […]

16 September, 2016