Promosi Nov Buy 3 Free 1

Assalammualaikum! Bulan Nov bulan inch loss, bulan detoks badan, bulan kecilkan pinggang. Mengapa saya kata demikian? Sebab bulan ini, promosi Buy 3 Free 1 Lecithin & Alfalfa. Horey!! Dua suplemen ini memang sangat berkesan untuk nyahkan lelemak badan, kecilkan pinggang...

Sakit Tumit? Shaklee kan Ada

​Real people, real effect. Seorang kawan saya ini, dulu penggemar kopi. Sehari secawan kopi @ nescafe wajib. Sejak dulu memang penggemar tegar. Mengadu sakit tapak kaki, nak berpijak pun sakit. Walaupun dah kurangkan sangat dos kopi, nescafe, teh, masih ada...

Hari Ahad yang Indah

Sekadar cerita kosong.  Hari Ahad seperti biasa, basuh baju, jemur baju, bising-bising sikit dengan anak minta buat homework. Kakak pula dah study Bahasa Arab untuk exam Selasa ini, Bahasa Arab dan Jawi. Pagi tadi sebab kemalasan melanda, anak-anak sarapan susu...

Essential Health Set Shaklee

Assalamualaikum warahmatullah. Semoga sihat selalu hendaknya. Hari ini saya nak kenalkan dengan set terbaru ini iaitu, Essential Health Set Shaklee. Terdiri daripada Omega Guard, Multi vitamin dan multi mineral Vita-Lea dan Energizing Soy Protein (ESP). Kelebihan Essential Health Set Shaklee:...

Tingkatkan Sistem Imun dengan Shaklee

​Boost your immune system with Shaklee! Bagaimana caranya untuk tingkatkan sistem imun tubuh? Bantu sistem sokongan tubuh. Bagaimana? Cara saya, dengan tambahkan pengambilan suplemen berikut di dalam diet harian anda! . OmegaGuard . Garlic Complex . Vita C Plus 500mg...

Tingkatkan Imun dan Cegah Zika

​Assalamualaikum wbt Kalau diserang nyamuk, apa terfikir di kepala? Mesti denggi kan? Malah yang terbaru serangan Zika. Jadi kalau ditakdirkan anda terkena serangan denggi atau zika, apa nak buat? Tiada penawar bagi kedua-dua virus. Yang anda boleh buat, tingkatkan imun...

Rahsia Kulit Cantik dan Gebu

Rahsia ke? Rasanya bukan lagi rahsia cuma ada juga yang masih tidak tahu. Almaklum benda baik, kita kena share kan 🙂 Tak percaya? Percayalah 🙂 Natural product, work naturally. Bukan makan 2-3 hari terus nampak kesan. Itu bahaya. Sel kulit...

ESP Menghilangkan Gastrik 

​Saya juga begitu. Saya ialah penghidap gastrik yang agak teruk. Gara-gara unbalance diet zaman universiti. Makan tak jaga, then suka berjaga malam. Maka, gastrik pun menghinggap. Dapat gastrik yg teruk masa tahun 2 zaman universiti. Tuhan je yg tahu bila...

Mengapa Memilih Shaklee

Mengapa Saya Memilih ​Shaklee Kalau nak diikutkan, saya ada banyak alasan mengapa saya memilih suplemen dan bisnes Shaklee. Saya dah makan, saya dah rasa manfaat kesihatan. Bukan setakat saya sahaja malah ibu, suami, anak, keluarga besar dan kecil, kawan mahupun...

Set Prenatal Shaklee

​Doc : Awak disahkan mengandung! Happy ke tak happy? Next what? Jaga diri, jaga kesihatan, jaga emosi, jaga amalan rohani. Sebab semua akan mempengaruhi perkembangan bayi yang sedang dikandung. Bab lain, saya taknak sentuh tapi bab sihat, ye. Ada orang...

Gajet Shaklee Saya

​Assalamualaikum & Selamat Pagi Sebarkan senyuman dan salam 🙂 Kalau anda berniaga online atau berniaga secara kecil-kecilan sekalipun, pasti ada gajet atau alat yg digunakan untuk memudahkan urusan kan?  Dari membuat tempahan, pemasaran, berkomunikasi dengan pelanggan dan lain-lain, apa alat...

Mudah selsema dan batuk?

​Tiga empat hari lepas, agaknya sebab kongsi minuman dari cawan yang suami minum, mulalah tekak gatal-gatal, batuk2 manja. Tapi gatalnya, ya ampun boleh terjaga malam. Memang suami tak berapa sihat masa tu, tapi tak sangka nak berjangkit. Lepas terjaga malam...

Bisnes Shaklee Mengajar Menjadi Matang

​#tsunamishaklee #hi5shaklee #vitaminpilihanibu Jatuh bangun dengan Shaklee? Maybe belum tahap itu, tetapi ujian mematangkan 🙂 Orang order then tak jadi beli, berpuluh whatsapp tapi semua senyap akhirnya, belum masuk yg minta harga kos (tol & petrol ahkak pun tak lepas...