Atasi Sakit Kepala dan Silau Mata dengan Carotomax


Vitamin Kanak-Kanak, vitamin mata

Bismillahirrahmanirrahim. Alkisahnya, Kak Mas mengalami silau dan sakit kepala apabila membuat kerja dengan komputer sejak mengandungkan anak yang keempat. Mata akan cepat berair, dan berpinar-pinar selepas 1 jam menghadap komputer. Kak Mas ingatkan sebab perubahan hormon semasa mengandung, maka akak pun bersabar sahaja. Tapi tak tahan juga, maka akak pergi buat cek mata, silau bertambah, […]

21 February, 2018

Wahai Ayah, Dengarlah..


keluarga, Shaklee, Teladan, Vitamin Kanak-Kanak

MOTIVASI PAGI…. ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š duss kena sebiji.. Tak caya baca smpai habis… UNTUK RENUNGAN AYAH-AYAH 1. Sebenarnya apabila kita mempunyai anak, ramai yang sudah mengaku menjadi AYAH, sebenarnya belum lagi, ibarat orang yang baru memiliki bola, dah mengaku jadi footballer.. Kena belajar bagaimana nak imbang bola itu.. 2. AYAH itu sebenarnya gelaran untuk lelaki yang mahu […]

20 November, 2016

Promosi Nov Buy 3 Free 1


alfalfa, bangkak susu, clogged duct, gemuk, kanak-kanak, kurus, selsema, Set Kurus, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Assalammualaikum! Bulan Nov bulan inch loss, bulan detoks badan, bulan kecilkan pinggang. Mengapa saya kata demikian? Sebab bulan ini, promosi Buy 3 Free 1 Lecithin & Alfalfa. Horey!! Dua suplemen ini memang sangat berkesan untuk nyahkan lelemak badan, kecilkan pinggang dan perut yg kian membesar. Bak kata orang, mengandung tapi tak bersalin-salin uols! Selain itu, […]

14 November, 2016

Immune Booster Terbaik untuk Anak-anak


amalan sihat, First Aid, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

Assalamualaikum.  Saya nak kongsikan tentang Nutriferon ini. Apa dia? Sebelum saya pergi perkara fakta, mehlah saya kongsikan tentang anak-anak saya. Anak-anak saya ada yang sekolah, ada yg duduk nursery. Yang duduk nursery, suplemen harian untuk boost immune system & menghubungkan sel-sel otak pastinya Omega Guard. Tetapi untuk kes-kes selain selsema dan batuk, dan dada sejuk, […]

2 November, 2016

Omega Guard Shaklee bagus untuk Kanak-Kanak Nurseri


Anak Bijak, asma, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak

โ€‹Pernah sekali bawa Jannah pergi klinik sebab demam panas. Masa tu, satu rumah berjangkit termasuk Jannah yg jarang sangat jatuh sakit. Almaklum, sehari atleast 2 biji Omega dia makan macam gula-gula. Kena sorok botol Omega Guard drp pandangan mata dia. Doc : Sakit apa ya? 2 tahun kan? Saya : Demam, tapi dia jenis jarang […]

28 October, 2016

Hari Ahad yang Indah


Anak Bijak, kanak-kanak, minyak ikan, omega guard, selsema, Sistem Imun, tsunamishaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Sekadar cerita kosong.  Hari Ahad seperti biasa, basuh baju, jemur baju, bising-bising sikit dengan anak minta buat homework. Kakak pula dah study Bahasa Arab untuk exam Selasa ini, Bahasa Arab dan Jawi. Pagi tadi sebab kemalasan melanda, anak-anak sarapan susu Dutch Lady dengan roti. Manakala ibu dan ayah, maknanya saya dan suami, shake kan susu […]

9 October, 2016

Dapatkan Multi Vitamin Vita-Lea Secara Percuma!


Shaklee, vitamin c, vitamin cinta, vitamin e, Vitamin Kanak-Kanak, zinc

Assalamualaikum & Salam ceria buat semua! Ini bukan main-main ย ye, Shaklee is giving away Multi Vitamin Vita-Lea secara PERCUMA, dengan setiap keahlian baru dengan pembelian minimum. Pening ke? Cam ni ye ๐Ÿ™‚   Dapatkan Multi Vitamin Vita-Lea Secara Percuma! Mari saya terangkan secara ringkas.   Keahlian seumur hidup (termasuk GST) = RM69.00 Pembelian minimum mana-mana […]

14 May, 2015

Anak Susah Makan – Suplemen Terbaik Untuk Kanak-Kanak


Anak Bijak, Shaklee, Vitamin Kanak-Kanak

Salam Sejahtera semua, Sebagaimana tertera di poster Shaklee, Vita-Lea for Children merupakan multivitamin & multimineral yang dirumus khas untuk kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas. Anak-anak sangat lasak dan penuh tenaga, tetapi jika pemakanannya tidak seimbang maka ia boleh menyebabkan perkembangan yang mungkin terbantut sama ada secara fizikal atau mentalnya.   Suplemen Terbaik Untuk Kanak-Kanak […]

13 March, 2015