Side Income Dengan Shaklee


jadi ahli shaklee, jana duit dengan shaklee, vitamin c, vitamin harian, Vivix, YOUTH SHAKLEE

Pengurusan Kewangan. Secara jujurnya, akak orang yang lurus sahaja. Dapat gaji, settle semua komitmen, duit baki barulah untuk keperluan bulanan. Rasanya tak pernah tunda komitmen bulanan, sebab nanti nak cover balik payah. Dan, akak tak suka berhutang. Sebab rasa berat je kepala, ada menda tersangkut kat otakūüėÖ Kalau dapat duit imbuhan, biasanya sama ada bayar […]

4 March, 2018

Pengalaman Courier Servis


ulser mulut, Vivix

Walk a thousand miles. Gigih pergi CityLink Saujana Putra sebab customer order Vivix dah 6 hari tak sampai. Potpetpotpet kat customer service, confirmkan juga dengan driver, tolonglah hantar hari ini juga. Naik bp akak deknon hang bagi servis macam ni. Sian jugaklah kat adik customer servis tu, patut sampai jam 1pm ja, tapi sebab ramai, […]

20 February, 2018

‚ÄčAPA ITU PENYAKIT DEGENERATIF


amalan sihat, Bell Palsy, buah pinggang, darah tinggi, diabetes, diet sihat, ekzema, slipped disc, stroke, tekanan darah tinggi, Vivix

Assalamualaikum & Selamat Petang. Hari ini Kak Mas nak share tentang PENYAKIT DEGENERATIF. ‚ÄčAPA ITU PENYAKIT DEGENERATIF? Penyakit DEGENERATIF adalah penyakit yang berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu tubuh. Peratusan penyembuhan penyakit ini adalah bergantung kepada tubuh pesakit itu sendiri. Sehingga kini, perubatan moden belum menemukan ubat yang mampu menyembuhkan penyakit-penyakit yang berkaitan degeneratif […]

16 March, 2017

Rahsia Vivix – Gabungan 15 Polifenol dan Resveratrol untuk Diabetes


Bell Palsy, buah pinggang, diabetes, jantung sihat, kencing manis, kolestrol tinggi, Rheumatoid Arthritis, sakit jantung, Shaklee, stroke, tekanan darah tinggi, Vivix

Assalamualaikum & Selamat Pagi! Hari ini saya nak kongsikan rahsia Vivix yang menjadikan Vivix pilihan No 1 untuk penyakit-penyakit kronik terutama diabetes, masalah buah pinggang dan jantung. Dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan impak yang positif kepada empat mekanisma utama yang menyebabkan penuaan sel pada tahap DNA. Kajian klinikal menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya […]

6 January, 2017

Telomeres dan Awet Muda


Shaklee, Vivix

‚ÄčAssalamulaikum & Selamat Pagi. Hari ini nak share tentang kaitan Telomeres, awet muda dan Vivix. Anda tahu atau tak tahu seperti saya masa mula-mula dengar tentang Telomeres ini? Jom baca.   Telomeres Tak pernah dengar Telomeres? Dulu saya pun saya, apa benda tu ye? Pernah dengar awet muda? Semestinyalah kan sebab semua nak awet mudaūüėé […]

2 January, 2017

Vivix Bantu Pesakit Diabetes


diabetes, gemuk, insulin, kencing manis, Shaklee, Vivix

Assalamualaikum & Selamat Pagi, Hari ini nak share #shakleeeffect pada salah seorang pengguna Vivix. Alhamdullillah, dengan ikhtiar Vivix, bacaan suaminya kembali normal. Vivix merupakan anti oksida yang tinggi dengan falsafah : Membaiki sel Memberi tenaga sel Membantu hasil sel baru yang sihat Memanjangkan tempoh hayat sel Vivix juga sangat membantu memproses gula dalam darah terutama […]

20 December, 2016

Women You Are Amazing


Ibu Hamil, kulit cantik, SET BERPANTANG, Set Bersalin, Shaklee, Vita-Lea Shaklee, vitamin c, Vivix

Assalamualaikum WBT, Sepanjang bulan Julai hingga September 2016, Shaklee mengadakan kempen “Women, you are amazing! Just the way you are”. Sweet kan? Sempena kempen ini, Shaklee melancarkan SET UNTUK WANITA iaitu terdiri daripada, Gorgeous Set Prenatal Set Postnatal Set Amazing Golden Set Dan setiap pembelian daripada saya, anda akan free Eco-Friendly Jute Bag, of course […]

1 July, 2016

Promosi Julai 2016 Kembali – Vivix Shaklee


kulit cantik, Shaklee, Vivix

Assalamualaikum WBT, Hari ini nak share tentang promosi Julai 2016 iaitu VIVIX!   Kenali Vivix yang Hebat Sebelum saya masuk tentang promosi, saya ceritakan dahulu apa iti Vivix, kehebatan Vivix, tentunya daripada ciptaan Allah, dan hasil kajian sains bagaimana initpati bahan Vivix ini merupakan keajaiban sains dalam membantu kesihatan manusia. Apa itu Vivix? Ialah sejenis […]

1 July, 2016

Bell Palsy Pulih dengan Vivix


B Complex, Bell Palsy, Shaklee, Vivix

  Assalamualaikum WBT Entry sebelum ini saya ceritakan tentang apa itu Bell Palsy, bagaimana ia terjadi, apakah simptom-simptomnya dan lain-lain. Entry kali ini saya nak kongsikan pengalaman pengguna yang menderita Bell Palsy yang tidak mahu pulih selama bertahun-tahun, alhamdullillah, dengan produk Shaklee, dengan izin Allah, pulih seperti sedia kala.   Testimonial Pengguna Bell Palsy Ada […]

16 June, 2016

Apa Itu Bell Palsy


B Complex, Bell Palsy, Shaklee, Vivix

Apa itu Bell Palsy Bell Palsy ialah lumpuh atau kelemahan otot pada bahagian sebelah muka anda. Kerosakan pada saraf muka yang mengawal otot pada sebelah muka menyebabkan sebelah muka terasa berat. Kerosakan saraf juga boleh menjejaskan deria rasa, kilang air mata dan air liur. Keadaan ini datang secara tiba-tiba, kerap kali semalaman, dan biasanya menjadi […]

16 June, 2016

Testimonial Vivix Shaklee – Strok


jantung sihat, kolestrol tinggi, sakit jantung, stroke, tekanan darah tinggi, Vivix

Salam sihat ceria buat semua, Hari ini saya ingin kongsikan testimonial pengguna yang mengamalkan Vivix Shaklee untuk membantu memulihkan pesakit daripada sakit kronik. Sebelum itu, saya ingin refresh kembali apa itu Vivix, apa kandungan Vivix, bagaimana ia berfungsi dan apa sejarah kajian Vivix.   Vivix Shaklee – Tonik Anti Oksida Terbaik Vivix Shaklee ialah campuran […]

27 August, 2014

Vivix – Kencing Manis Gula Jadi Normal


diabetes, insulin, kencing manis, Vivix

Salam semua, Entry sebelum ini saya ada terangkan serba sedikit tentang Vivix dan bagaimana ia berfungsi. Bagi yang belum tahu, boleh rujuk kembali post sebelum ini iaitu Vivix & Hypertension¬† Entri kali ini saya kongsikan pula bagaimana Vivix bertindak membantu pesakit kencing manis yang mengalami masalah kekurangan insulin, penyebab utama kencing manis.     Memahami […]

5 July, 2014

Gula Tinggi Dalam Darah – Diabetes


diabetes, insulin, kencing manis, Shaklee, Vivix

Sangat penting anda menjalani pemeriksaan gula dalam darah apabila anda mempunyai simptom yang berikut: ¬†¬†¬† mempunyai berat badan yang berlebihan ¬†¬†¬† mengalami kehilangan berat badan mendadak walaupun anda berselera makan ¬†¬†¬† Ibu atau bapa anda penghidap diabetes ¬†¬†¬† kerap merasa dahaga, keletihan dan kerap kencing ¬†¬†¬† kerap kali mendapat kudis dan jangkitan   Gula Tinggi […]

11 April, 2014