Disclaimer

Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang produk kesihatan dan produk Shaklee. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan. Saya ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah daripada mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.

Sebarang testimonial pengguna produk yang terdapat dalam blog/laman ini, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sebagai sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan. Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan.

Testimonial pengguna produk tidak bermaksud untuk digunakan untuk diagnose atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan.Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral, bagi mengelakkan dan menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang salah tanggapan atau salah guna maklumat dalam blog/ laman web ini.

Harap maklum.

 

Salam mesra,

Masitah,

Admin vitaminpilihanibu.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *