Don’t Be Judgemental


Shaklee / Saturday, February 10th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Don’t be judgemental.

Alkisah akak sedikit gerun dengan lelaki yang berkulit gelap, botak, bawa kereta kelam kabut dan follow rapat, brek mengejut.

Can’t help, banyak sangat tengok movie merepek gamaknya.

Satu hari, muncul seorang driver as above. Sebab tak suka, dan akak selalu drive solo, rasa dah bagi dah encek tersebut potong akak.

Suddenly, masa nak bayar tol, eh dia kat belakang akak pula. Nak buek drama akasia pula, akak touch TouchnGo, tak ada response. Buat hal ke reader ni?

Touch kali kedua, boleh pula jatuh ke atas jalan. Akak buka pintu, tada!! Kad tiada. OMG mana pula kat ni jatuh!

Encek yg akak geruni dibelakang pula keluar kereta. I taught, habislah. Then, encek tersebut tunduk tengok bawah kereta, dia cakap “undur kak, undur kak, lagi lagi” dan dia ambilkan dan serahkan pada akak.

Dengan wajah 20sen, I said I am sorry and thanks. Lesson learned.

Don’t be judgemental.
Just be carefull.
Ada beza ke 😅

Wahai encek, you’ve made my day. God bless you, insyaa Allah.

Please judge me as cute pie, please 😊

#diariemak

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *