Hari Ahad yang Indah

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Sekadar cerita kosong. 

Hari Ahad seperti biasa, basuh baju, jemur baju, bising-bising sikit dengan anak minta buat homework.

Kakak pula dah study Bahasa Arab untuk exam Selasa ini, Bahasa Arab dan Jawi.

Pagi tadi sebab kemalasan melanda, anak-anak sarapan susu Dutch Lady dengan roti. Manakala ibu dan ayah, maknanya saya dan suami, shake kan susu Dutch Lady & Cinch Chocolate Shaklee. Yummy, cukup untuk alas perut pagi ini.

Anak-anak yang masih selsema ini, kita suapkan Omega Guard & Nutriferon untuk bantu tubuh mereka kuatkan sistem imun mereka lawan virus yang menyerang. Insyaa Allah, biiznilllah.

Lepas ini mungkin nak keluar sekejap beli barang rumah sebab dapur dan peti sejuk semua dah kosong.

Weekend korang macam mana pula?

Nak order suplemen Shaklee?.

WhatsApp je 019.2318050

#vitaminpilihanibu

#shakleeshahalam

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply