Herbal Blend Bantu Bayi Ekzema

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Hari ini saya nak share pula tentang pengalaman bayi yang ada masalah ekzema.

Memang sedih hati tengok, alhamdullillah dengan ikhtiar Herbal Blend Shaklee, ekzema semakinnpulih bila diamalkan setiap hari.

Alhamdullillah, masuk minggu kedua, lebih baik keadaan bayi daripada yang sebelumnya.

Herbal Blend Bantu Pulihkan Ekzema Bayi


Biar gambar berbicara….

Ni baby yang sama…masa memula mama baby..whatsapp mmg sedih tgk nya…kulitnya bukan je mengelupas..malahan berair..kadangkala berdarah…

Dah macam-macam cuba..setiap minggu pergi klinik..tapi result tetap sama…
mama baby terus search google cari yg semulajadi..so dia jumpa blog saya…

walaupun rumahnya 30minit dari rumah
 saya..gigih juga petang tu terus sumbat anak-anak masuk kereta..and drive terus ke rumahnya..tak kisah lah jauh mana pun..

Sebab terlalu kesian kan baby tu..now alhamdullilah hati saya puas dapat bantu baby tu…now baby dah tak menangis lagi…

Doakan mama baby terbuka hati utk join shaklee yer…amin… jemputlah guna poster ni..jom sebarkan lagi kebaikkan shaklee..

Maaf terpanjang pula post ni..hehehe

Facebook: Shah Eirul

Alhamdullillah, berkat usaha dengan produk yang betul, bayi semakin pulih.
Produk Shaklee semuanya menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Falsafah Shaklee, always natural, always safe, always work.

Biasanya bayi yang ada masalah ekzema sangat sensitif dengan bahan kimia termasuk udara yang tercemar. Lebih-lebih lagi kalau duduk di bandar, yang mana udara tercemar dengan asap kenderaan, asap rokok, asap keluaran kilang.

Rumah juga kena selalu dibersihkan. Kulit bayi tidak boleh terlalu kering atau lembab.

Herbal Blend Shaklee yang bebas bahan kimia dan selamat, membantu bayi mendapat kelembapan seimbang.

Alhamdullillah.

Jom Herbal Blend!

WhatsApp 019.2318050

I am Masitah,

Shaklee Ind. Distributor Since 2012

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply