Immune Booster Terbaik untuk Anak-anak


amalan sihat, First Aid, kanak-kanak, keluarga, minyak ikan, omega guard, selsema, Shaklee, Sistem Imun, Vitamin Kanak-Kanak / Wednesday, November 2nd, 2016
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum. 

Saya nak kongsikan tentang Nutriferon ini. Apa dia?

Sebelum saya pergi perkara fakta, mehlah saya kongsikan tentang anak-anak saya.

Anak-anak saya ada yang sekolah, ada yg duduk nursery. Yang duduk nursery, suplemen harian untuk boost immune system & menghubungkan sel-sel otak pastinya Omega Guard.

Tetapi untuk kes-kes selain selsema dan batuk, dan dada sejuk, saya amalkan Nutriferon untuk jangkitan, demam. Nutriferon meningkatkan sistem imun secara semulajadi dengan menggalakkan askar-askar tubuh yg tidur supaya bangkit melawan jangkitan.

Nutriferon ialah formula berpaten oleh Shaklee yang dicipta oleh Dr. Yasuhiko Kojima iaitu ahli imunologi terkenal di dunia. Beliau insan pertama yang menemui interferon pada 1954 semasa membuat kajian di Universiti Tokyo.

Setelah menjalankan kajian selama 40 tahun, dengan menguji ratusan herba & sebatian sumber alam, akhirnya beliau berjaya menghasilkan satu campuran unik daripada sebatian 4 tumbuhan berbeza bagi menggalakkan interferon (askar tubuh kita) secara semulajadi.

Nutriferon mengandungi campuran ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga Safflower. Campuran ekstrak berpaten ini hanya boleh didapati secara ekslusif daripada Shaklee.

November bulan promosi Nutriferon, Buy 2 Less 5%, atau pilihlah Buy 6 Free 1.

Buy 6 Free 1 lagi banyak hadiah misteri iaitu :

  • Free membership worth Rm70
  • Cash back next month
  • Get member price!

Yang penting satu keluarga sihat, hati pun senang kan?

Hubungi saya untuk tempahan & pertanyaan,

Masitah

WA 019.2318050

vitaminpilihanibu.com

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *