Kisah Inspirasi Shaklee Effect 

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum & selamat tengah hari.

Hari ini Kak Mas nak kongsikan testimonial pengguna yang menggunakan Vivix Shaklee.

Kisah Inspirasi Vivix

Salam..

Ini feedback dari makcik saya Wak nah. Waknah sebelum ni ada darah tinggi, sakit leher sakit lutut semualah. Beberapa bulan lalu, mak dan ayah datang ke rumah waknah.

Terkejut bila berjumpa ayah, sebab dulu ayah sakit jantung dan tak drive sorang. “Ko kok sihat Nal (ayah saya Zainal).

Bila berjumpa saya dan adik beradik, waknah asik cakap “bapak kau kok sihat, nampak muda”

Ayah pun apa lagi terus promote Vivix. Sebab dah rasa kesan vivix macam mana. Bila ada ubat jantung hospital yang ayah tak payah ambil dah, makin suka ayah promote vivix ni kat sedara mara.

Alhamdulillah wakNah alami kesan yang sama. Kesihatan yg semakin baik setelah berikhtiar dengan vivix. Ikhtiar dengan vitamin semulajadi memang tak rugi.

Terharu juga, vivix menjadi asbab mengeratkan persaudaraan. Sekecil-kecil perkara seperti ini sudah cukup membahagiakan dan buat lebih mensyukuri.

Kredit : Puan Nurain

Begitulah kisah Puan Nurain. Ada banyak lagi Shaklee Effect yang telah membawa kesan positif kepada ramai insan diluar sana.

Boleh hubungi Kak Mas untuk tempahan & pertanyaan Vivix!

WhatsApp 019.2318050

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
This entry was posted in Shaklee.

Leave a Reply