Masalah Rambut Gugur Selesai dengan Shaklee

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum,
Salam Ramadhan yang ke 14.
Hari ini nak share sikit tentang pengalaman dengan customer.

Banyaklah pengalamankan, tapi ada sorang adik ni, dia beli set mini rambut gugur. Saya ingat lagi saya COD di depan Jakel Shah Alam. Comel je, belum kahwin tapi rambutnya katanya gugur dengan banyak.

Saya cadangkan Set Rambut bersama cara makan, sebab bajet yang ketat, dia ambil set mini. Apa yang best sebagai penjual, lepas 1-2 bulan, dia whatsapp semula bagitahu, alhamdullillah rambutnya dah kurang sangat gugur, 2-3 helai tu standard lah kan. Lepas tu anak-anak rambut pun dah mulai tumbuh. Alhamdullillah.. that one of the sweetest moment as Shaklee Distributor. Dapat share kebaikan produk Shaklee dgn semua.

Saya sendiri pernah alami benda yg sama beberapa bulan selepas kelahiran anak ketiga. Gugur teruk. Makan zink dan b complex, alhamdullillah, selepas 2-3 bulan, gugur tiada, anak-anak rambut ada 🙂

Kalau anda ada masalah rambut gugur teruk seperti customer saya di atas, jangan segan silu hubungi saya untuk dapatkan suplemen shaklee untuk rambut gugur. Saya ajarkan cara makan terbaik utk memaksimakan manfaatnya ke tubuh! insyaa Allah.

image

#tsunamishaklee
#hi5shaklee
#vitaminpilihanibu

Yang benar,
Masitah
ID : 869624
WA 019.2318050
www.vitaminpilihanibu.com

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply