MEMBAHAGIAKAN INSAN TERSAYANG


awet muda, buat bisnes, jadi ahli shaklee, jana duit dengan shaklee, Shaklee / Friday, March 2nd, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Bismillahirrahmanirrahim.

Sebagai manusia yang normal, membahagiakan insan tersayang itu adalah fitrah. Kak Mas juga, semestinya ahli keluarga terutama ibu bapa dan anak-anak.

MEMBAHAGIAKAN INSAN TERSAYANG

Kenapa gigih bekerja?

Keluar pagi, balik dah gelap. Tiap bulan gigih membayar setiap komitmen, bukanlah untuk kemewahan, tapi untuk keselesaan, dan tabungan masa hadapan. Jaminan pendidikan anak-anak, untuk kelangsungan masa hadapan mereka.

Kegembiraan dapat memberikan ibu bapa wang saku walaupun kadangkala kita tahu duit mereka lebih banyak daripada kita. Tapi mereka tak menolak kan? Itu tanda that they appreciate that we appreciated them.

Side bisnes Shaklee, Kak Mas menabung untuk duit holiday dengan insan tersayang juga. Jan-Dec ada 12 bulan, gigih menabung, ada juga hasilnya, kan? Tak dapat pergi jauh, dekat pun boleh. The most important, collect moments not thing.

Time flies so fast, tahu-tahu sahaja nanti anak-anak dah besar. No more clinging like before, no more “gegar pintu toilet walhal ibu baru masuk 5 saat, anak tunggu depan pintu toleit sambil menjerit “Ibu nak biskut, Tolong buka kan tin biskut!” And I know she is standing still in front of the toilet door waiting. 😔

Kalau mengarang boleh jadi novel top seller 😊

Find your BIG WHY and go for it.

Kak Mas nak maintain sihat juga one of the thing sebab tu masih maintain dengan Shaklee. Hampir lebih 6 tahun makan Shaklee, banyak improvement kesihatan yang akak dah rasa, malah, suami, emak, rakan dan keluarga terdekat juga mendapat hasil positif. Sebab itu Kak Mas yakin, dan tak perlu nak berpaling.

Janganlah cakap akak tak makan makanan sunnah, akak makan.

Makan madu, habbatus Sauda, minyak Zaiton, kurma dan banyak lagi, cuma akak tak jual, so taklah promot beria-ia.

Antara suplemen yang ada di rumah akak. Itu pun ada yang di pejabat dan peti sejuk seperti ESP Shaklee & MealShake.

VitaLea & Vita C Plus memang Kak Mas amalkan hari-hari. Suami pula Lecithin, CoQ-Trol dan Omega Guard. Anak-anak pun makan Omega Guard, malah kena sorok kalau tak depa makan macam makan gula-gula.

Manakala yang lain-lain makan bila perlu atau seminggu 2-3 kali sahaja untuk menyokong fungsi tubuh yang lain-lain.

Anda bagaimana?

Dapatkan suplemen Shaklee untuk menyokong kesihatan harian anda!

A small steps, a start for a big change!

Akak,
Shaklee Independant Distributor
WhatsApp 019.2318050

~ Semalam, topup suplemen Shaklee untuk keluarga dan kenalan. Whatsapp laju-laju belian suplemen keluarga anda!

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *