Mengapa Ramai Para Ibu Memilih Shaklee


anemia, banyakkan susu ibu, diet sihat, HB Rendah, Ibu Hamil, Ibu Sihat, kanak-kanak / Monday, January 15th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Asalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sihat? Kak Mas doakan anda semua dalam lindungan Allah, sihat, bahagia sentiasa.

Hari ini nak celoteh sikit mengapa ramai ibu diluar sana memilih Shaklee sebagai suplemen tambahan buat mereka. Tak kiralah yang menyusu atau tidak, yang tengah mengandung atau sudah bersalin, yang sudah lanjut usia atau muda remaja, mostly sebabnya hampir sama sahaja.

Mengapa Ramai Para Ibu Memilih Shaklee

Pernah tak tengah jalan-jalan window shopping, tiba-tiba promoter datang, “kak meh cuba produk baru ni” sapu-sapu sikit kat tangan. Eh, sukahati dia ja, selamat ke idak ni. Memutihkan? Ada merkuri? Ada paraben?

Atau, “wow kat Laxada ada offer, produk Korea, bedak compact dengan serum” macam best, tapi ada halal tak ye. Serum apa dia pakai?

Atau, “mak aih mahal bebenor” tapi testimonial dia ramai yang puji. Kalau beli, tapi tak berkesan, hangus duit akak deknon.

Yang jarang-jarang kita dengar, clinical research and proven, kalau ada yang ini, lagi best kan..

Disebabkan faktor-faktor di atas, Kak Mas jatuh cinta berkali-kali dengan Shaklee. Peace of mind. Beli sahaja, takyah fikir dua ratus empat ploh kali 😅

Produk yang selamat, semulajadi dan berkesan.

Bak moto Shaklee,

Always Green

Always Safe

Always Work.

Dan yang best, sebab Shaklee produk yang natural, alami dengan badan, insyaallah tiada side efek yg negatif, umpama bila makan naik ruam, bila makan lama boleh gastrik, bila makan konsisten akan kacau hormon. Nehi nehi.. malah, bila makan nak lain, dapat bonus lain pula. Contoh makan set menyusu nak banyakkan susu, dapat bonus kulit flawless, gastrik pun hilang.. best tak?

Dengan sebab itulah, ramai para ibu di luar sana, konsisten dan terus memilih Shaklee sebagai suplemen dan makanan tambahan dalam diet harian mereka.

Nak jimat, boleh daftar ahli. Nak beli di branch atau order online pun boleh, semua di hujung jari. Ktik ktik ktik, barang sampai depan pintu.

Best kan?

Jangan segan silu contact akak, akak guide awak sebaiknya, nak beli, nak daftar ahli, nak jana side income dengan Shaklee? Insyaallah, I ll show you the ways.

Akak 😊
Shaklee Independant Distributor

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#vitaminpilihanibu

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *