Omega Guard Shaklee bagus untuk Kanak-Kanak Nurseri

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

​Pernah sekali bawa Jannah pergi klinik sebab demam panas. Masa tu, satu rumah berjangkit termasuk Jannah yg jarang sangat jatuh sakit. Almaklum, sehari atleast 2 biji Omega dia makan macam gula-gula. Kena sorok botol Omega Guard drp pandangan mata dia.

Doc : Sakit apa ya? 2 tahun kan?

Saya : Demam, tapi dia jenis jarang sakit. Tengok rekod pun tahu.

Doc : Jaga sendiri atau duduk nurseri?

Saya : Nurseri.

Doc : Ye? Anak saya pun lebih kurang sebaya, duduk nursery, tapi hingus tak pernah berhenti. Stop kejap, berhingus balik. Makan apa ye?

Saya : Omega.

Doc : Ooo (sambil buat muka berfikir).

Entah kenapa waktu tu saya tak offer pula, “Doc, kalau nak cuba Omega Guard Shaklee boleh contact saya 😎”. Dah keluar baru terfikir hehe..

*Beliau iakah doktor locum yg sekali sekala bertugas di klinik tersebut.

Hubungi saya untuk order & pertanyaan,

WhatsApp 019.2318050

vitaminpilihanibu.com

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply