Penawar Batuk dengan Semulajadi


Shaklee / Sunday, November 6th, 2016
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

​Assalamualaikum,

Hari ini nak share dengan sahabat semua, apa rahsia saya dan sekeluarga menangani gejala selsema, batuk ringan, batuk berpanjangan tanpa ubat. Terutama buat orang dewasa & anak-anak yg masih menyusui dengan ibunya.

Alkisah, dua hari lepas baru sahaja COD Omega Guard & Garlic untuk repeated customer yang batuk. Bukan dia yang batuk, bayi yang fully breast feed batuk sampai duk ulang-ulang cek darah. Dalam darah ada bacaan kuman yang agak tinggi yang tak lut nak hilang.

Bila amalkan 2 suplemen ini, bila cek balik, banyak kurangnya kuman-kuman tersebut. Beliau juga makan Vita C 500mg Shaklee, sebab stok di tangan beliau ada banyak lagi, so pelanggan ini hanya restok Omega Guard & Garlic sahaja.

Di rumah saya, tiga suplemen ini memang wajib untuk kami, asal nak batuk, selsema atau rasa tak sedap badan, cepat-cepat ngap 3 suplemen ini berturut-turut 3 hari. Insyaa Allah kebah tu nanti.

Tiada was-was!


Happy kan bila kita boleh bantu orang ?

 

Selalu alami batuk & selsema dengan mudah?

Dapatkan sahaja Omega Guard, Garlic Complex dan Vita C Plus daripada saya. Insyaa Allah saya guide sebaiknya 🙂

Masitah (ID:869624)
WhatsApp 019.2318050
vitaminpilihanibu.com
Pengedar Shaklee Sejak 2012

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *