Pengalaman Courier Servis


ulser mulut, Vivix / Tuesday, February 20th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Walk a thousand miles.

Gigih pergi CityLink Saujana Putra sebab customer order Vivix dah 6 hari tak sampai.

Potpetpotpet kat customer service, confirmkan juga dengan driver, tolonglah hantar hari ini juga. Naik bp akak deknon hang bagi servis macam ni.

Sian jugaklah kat adik customer servis tu, patut sampai jam 1pm ja, tapi sebab ramai, sampai 2.30 dia masih gigih tolong akak track si driver yang hantar parcel.

Alhamdullillah, thank you Allah bagi ilham pada si driver hantar juga parcel tersebut hari ini. Jam 5.30 petang, customer maklumkan Vivix dah dapat.

Anak belikan untuk emak, ulser sampai bengkak lidah, susah makan, nak bercakap pun tak faham. Dah cuba macam-macam tapi masih sama. Habis sebotol Vivix, bengkak dah makin surut, semakin pulih. Alhamdulillah.

Mana ada anak tak sayang emak bapak kan. Sir, I really hope that your mother will fully recover with Vivix. Insyaa Allah.

Akak,
Shaklee Independent Distributor
WhatsApp 019.2318050

#shakleeshahalam
#vitaminpilihanibu

Terima kasih anak, temankan ibu tadi 😘😘

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *