Percutian Idaman Lombok


Shaklee / Saturday, February 24th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Sejak kakak saya pernah jejak ke Lombok, serta perkongsian pengalaman nya terhadap keindahan pantai Lombok, rasa nak jejak pula ke sana.

LOMBOK

Air yang jernih, kalau kaki snorkeling, memang heaven sangat. Tengok gambar pun dah teruja, apatah lagi kalau tengok depan-depan mata. Kalau Lombok tak menjadi, we plan tu Pantai Hitam Langkawi. Lama sangat tak ke sana, namanya sahaja Pantai Hitam, tapi bersih dan pasirnya halus sangat. Korang kaki pantai tak? Mind to share pantai mana lagi yang best? Semoga Allah mudahkan impian kita, walau ke mana kita nak jejak pergi. Insyaallah. Akak, Your Shaklee Mentor Whatsapp 019.2318050 Promosi Omega Guard masih berlangsung, tinggal beberapa hari sahaja lagi tau, jom rembat cepat, pm akak asap ?

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *