Persiapan Persekolahan 2017


Shaklee / Thursday, December 29th, 2016
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum!
Selamat pagi semua!!

Saja share persiapan anak2 nak buka sekolah. Ada baju lama, ada yang baru sebab lusuh bebenor. Campur2 lah mana boleh pakai, pakai lagi kan.. beg sumo pakai lama sbb elok lagi.

Tudung pun belum jahit lencana & nama. Bercinta lah mak nak buat semua ini, huhu.

Belum masuk nak pendekkan tangan sebab anak jenis tinggi, kurus. Kena amek size ++ 

Balut buku, alhamdullillah dah buat awal. Mana buku teks yg dah cun berbalut, alhamdullillah sonang kojo omak 😎

Tinggal larian nak bayar yuran sekolah 1&2 hb untuk sekolah agama, kebangsaan & Pasti. Mana yg boleh bayar online, dah settle siap2!

Terasa tercekik ke duit nak masuk persekolahan? Kewangan kena bijak, susun atur drp awal. Dapat cari side income pun ada bagusnya, buat topup sana sini mana yg bocor.

For sure mak jana side income dengan Shaklee, modal rendah, free risk, kesihatan pun bertambah baik. Jom! Sampai bila nak tengok ja?

Kome macam mana?

Ok dok larian persiapan anak2 kome?

I am Masitah ( Id: 869624)

Shaklee Ind. Distributor since 2012

WhatsApp 019.2318050

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *