Promosi September – Vita-C Plus Twin Pack

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum WBT,

Because you are amazing!

Itulah motto Shaklee, because you are amazing just the way you are!

 

Bulan September memang bulan kulit flawless, kulit licin, kulit gebu, kulit bebas jerawat,  kulit tak kusam, kulit bak bayi dan segala yang baik-baik tentang kulit yang cantiklah 🙂

Kenapa saya cakap macam tu? Sebab, bulan September ini ialah promosi dua barang HOT Shaklee iaitu :

1) Sustained Release Vita-C Plus 500mg

2) Energizing Soy Protein (ESP)

Banyak testimonial nak share, tapi kita upload satu-satu ye 🙂

 

Promosi September 1 – Sustained Release Vita-C Plus Twin Pack

Bukan itu sahaja, malah bulan September juga merupakan bulan promosi Vita-C Sustained Release 500mg yang sangat HOT untuk masalah kulit, termasuk masalah jerawat, kulit kusam dan banyyaaaaaaaaaaaaak lagi.

Kombinasi ESP dan Vita-C SR memang terbaik!

Harga biasa sebotol SR Vita-C Plus ialah RM98.05. Jika dua botol, maka total ialah RM196.10

Promo twin pack ini hanya RM186.30 sahaja! Jimat tak???

Contact kawan-kawan cepat, kongsi seorang ambil sebotol. Sebotol ada 180 biji tau, 6 bulan baru habis, wow!

VitaCtwinpack

 

 

Promosi September 2 – ESP Shaklee Twin Pack

Harga biasa setong ESP Shaklee ialah RM159.00. Saya ulang ye, RM159.00 setong ESP Shaklee. Jadi kalau twin pack, RM318.00

Promo ini, beli twin pack dapat 5% diskaun ye 🙂 so anda hanya perlu bayar RM302.10 sahaja! Jimat RM16 tu, boleh beli macam-macam dengan RM16.00 kan..

ESPtwinpack

 

Cepat-cepat order sebelum kehabisan, ini barang baik, laju je habisnya nanti 🙂

Hubungi saya,
Masitah (ID: 869624)
WhatsApp 019.2318050
vitaminpilihanibu.com

#tsunamishaklee
#hi5shaklee
#vitaminpilihanibu

Kepuasan anda, keprihatinan kami 🙂

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply