Recharge Tenaga di Hujung Minggu


Shaklee / Saturday, February 10th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Hujung minggu ialah waktu recharge tenaga, setuju?

Setelah seminggu menjalankan rutin harian termasuk kerja dan uruskan keluarga, so hujung minggu masa untuk relax sekejap, away sebentar daripada rutin yang busy tersebut.

Uols buat apa? Akak simple ja, jalan-jalan dengan suami dan anak-anak. Kadang-kadang windows shopping je pun. Ikutlah mana yg dan kan. Kalau di rumah banyak lagi kerja nak buat like lipat baju, dsb, tinggalkan sahaja, kerja macam tu memang tak pernah akan habis.

Ada orang recharge dengan masak, garderning, zumba, spa pun ada juga. How about you? Mind to share?

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#ohsem22
#diariemak

~ Sekadar gambar hiasan, throwback rehlah bersama anak-anak

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *