Sakit Tumit? Shaklee kan Ada

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

​Real people, real effect.
Seorang kawan saya ini, dulu penggemar kopi.

Sehari secawan kopi @ nescafe wajib.

Sejak dulu memang penggemar tegar.

Mengadu sakit tapak kaki, nak berpijak pun sakit.

Walaupun dah kurangkan sangat dos kopi, nescafe, teh, masih ada juga.

Tapi sekarang, tak lagi. Alhamdullillah, dengan konsisten Ostematrix dan Omega Guard, alhamdullillah hilang, tak sakit-sakit kaki, kebas bila pijak lantai. Bolehlah nak sekali sekala pekena minuman kegemaran kopi/teh/nescafe.

Saya sendiri, kalau terasa lenguh2 kaki & badan, memang tak tinggal lah Ostematrix.

4biji Ostematrix = 1000mg kalsium yang lengkap dgn Magnesium, Vitamin D dan mineral2 lain bagi penyerapan optimum kalsium ke badan. Bagi ibu menyusu atau hamil, keperluan kalsium 1200-1500mg setiap hari.

Omega Guard pula meredakan pain reaction for those yg dah sakit tumit, tapak kaki macam kawan saya. Bila kaki tak sakit, nak buat semua benda pun tiada masalah.

Real people, real effect.
WhatsApp 019.2318050

vitaminpilihanibu.com
#tsunamishaklee

#hi5shaklee

#vitaminpilihanibu

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply