Sayang Suami – Alahai Kandaku Sayang


Shaklee / Tuesday, March 10th, 2015
Sharing is CaringShare on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Sayang Suami – Alahai Kandaku Sayang

 

Hehe, menarik tak tajuk di atas? Okeh, meh citer-citer pasal peel suami kesayangan kita semua (bagi yang dah kahwin ye).

Perasan tak, walau kita sama-sama bekerja, bila hari petang, bila balik keje, suami terlepuk keletihan. Para ibu pula kebiasaannya seperti iron woman, terus mengemas rumah, mengadap anak-anak yang best lagi ada yang siapkan hidangan makan malam 5 jenis, wow!

Sebab ibu-ibu ni memang dah amalkan Multivitamin Vita-Lea, ditambah lagi dengan ESP dan Performance Drink, maka tenaganya tidak surut-surut ­čÖé

 

Lelaki, Suami & Hormon Testosteron

Pada waktu pagi, kepekatan hormon testosteron lebih tinggi..itu sebab waktu pagi lelaki lebih cergas dan bertenaga. Apabila menjelang petang, hormon ini semakin mencair, dan ini trigger perasaan malas, lesu dan kurang bersemangat buat lelaki.

Bagaimana nak kekalkan kepekatan hormon Testosteron tersebut?

Badan manusia berkait rapat dengan apa yang kita makan. Jadi, pastikan para suami mengambil makanan atau suplemen yang membantu mengekalkan tahap testosteron yang sihat dan stabil dengan memastikan pengambilan vitamin E, zink dan Ostematrix.

 

 Bagaimana suplemen membantu

Vitamin E┬á– Merupakan ramuan asas┬ádalam memastikan tahap testosteron yang optimum. Vitamin E Shaklee mempunyai Selenium, yang merupakan salah satu blok bangunan untuk testosteron.
Zink Complex┬á–┬áZink adalah perlu untuk menukarkan androstenedione kepada hormon testosteron. Tisu prostat lelaki memerlukan 10 kali zink lebih daripada sel-sel lain dalam badan untuk kesihatan.┬áZink juga elak kanser prostat.
Ostematrix– Mengandungi Vitamin D dan magnesium.┬áVitamin D menyokong pengeluaran testosteron kerana terdapat vitamin D reseptor pada sel-sel dalam kelenjar yang melepaskan hormon testosteron. Magnesium pula menggalakkan tidur yang lena, yang amat penting untuk menyokong testosteron.

Hormon Testosteron Optimum, Lelaki Rasa Cergas dan Semangat

Bila hormon stabil, rasa kelelakian dan semangat berkobar-kobar bertambah. Tidak lagi rasa malas, lesu atau terbaring sahaja. Isteri bolehlah mengaplikasikan ayat-ayat cinta untuk suami ringan tangan membantu isteri di rumah ya!

 

Mens Health Set

 

Hubungi saya untuk tawaran hebat buat anda semua!

  • Masitah (SID: 869624)
  • SMS WhatsApp 019-2318050
  • Email me.masitah@gmail.com
  • PM FB ibu.fatihahsakinah
  • Like fanpage┬áVitaminPilihanIbu

Saya bantu anda sebaiknya, insyaa Allah!

 

 

Sharing is CaringShare on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *