Shaklee Membawa Perubahan Positif


Shaklee / Wednesday, February 21st, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Bismillahirrahmanirrahim

Anak ialah asbab pertama akak terjebak dengan Shaklee. Daripada SET ASAS PENYUSUAN, berkembang ke suplemen yang lain.

Shaklee Membawa Perubahan Positif

Anak kedua, lactose intolerant. Bezanya anak akan bertambah kahak hingga pernah admit hospital asbab sukar bernafas, too much mucus. Stress tak stress, maka berkenalan dengan Omega Guard, alhamdullillah dengan pemilihan makanan yg betul, dan topup dengan Omega Guard, tak lah repeat masuk ward. Pernah pun nebulizer sahaja, tapi lama-lama dah tiada.

Anak ketiga dan keempat, sipi-sipi. Lactose intolerant juga tapi tak seteruk kakaknya. Alhamdullillah.

Customer yang Mendapat Kesan Positif Shaklee

Ada pernah seorang customer, whatsApp katanya anaknya batuk berpanjangan, dah admit, tapi jadi balik, count sel darah putih tinggi, kalau cek sekali lagi masih tinggi, kena admit. Maknya tak mahu. Usahakan dengan  maknya yang makan Omega Guard, Vita C Plus, Garlic Complex, sebab anaknya masih kecil dan fully breastfeed. Alhamdullillah beberapa hari lepas tu, maknya bawa si anak pergi cek, dan count sel darah putih turun dengan banyak, tak perlu admit.

Terus mak tersebut amalkan sampai anaknya sihat.

Dan sebab itulah akak akan terus berShaklee dan menyebarkan kebaikan Shaklee.

Itu antara kisah-kisah inspirasi daripada customer yang mendapat #shakleeeffect alhamdullillah. Jadi, why must Kak Mas berhenti?

Ada banyak lagi nak kongsi. Stay tuned 😊

Akak,
Shaklee Independant Distributor
WhatsApp 019.2318050

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#ohsem22
#vitaminpilihanibu

~ Rangkaian produk YOUTH yang bakal dilancarkan tidak lama lagi. Februari, tunggu akak datang 😊

Pertanyaan dan tempahan, whatsapp Kak Mas!

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *