Side Income Dengan Shaklee


jadi ahli shaklee, jana duit dengan shaklee, vitamin c, vitamin harian, Vivix, YOUTH SHAKLEE / Sunday, March 4th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Pengurusan Kewangan.

Secara jujurnya, akak orang yang lurus sahaja.

Dapat gaji, settle semua komitmen, duit baki barulah untuk keperluan bulanan.

Rasanya tak pernah tunda komitmen bulanan, sebab nanti nak cover balik payah.

Dan, akak tak suka berhutang. Sebab rasa berat je kepala, ada menda tersangkut kat otakπŸ˜…

Kalau dapat duit imbuhan, biasanya sama ada bayar hutang, atau buat simpanan. Tapi selalunya memang akan ambil sedikit untuk self rewards, atau belanja orang tersayang.

Side Income Dengan Shaklee

Duit bonus Shaklee? Kak Mas simpan untuk travel dengan family, supaya tak kacau duit lain.

Kalau rasa tak berapa nak cukup, gigih kan soft sell, hard sell, jual suplemen Shaklee. Kan ada untung retail, boleh juga nak simpan untung retail tersebut juga.

Last year, hasil side income dengan Shaklee ini, sebahagian kos kami travel ke Sabah, ialah hasil simpanan side income dengan Shaklee selama setahun. Betul, selama setahun sebelum itu, setiap kali dapat bonus Shaklee, akak save untuk tabung travel. Alhamdulillah 😊 dapatlah bawa anak jalan-jalan ke Sabah, mana tak cukup tu kami tambahlah sedikit sebanyak.

Antara aktiviti kami, memang suka bawa anak beriadah, jalan-jalan, quality time. Sebab hari biasa, semua sibuk bersekolah dan bekerja.

Duit-duit tepi macam side income Shaklee yang buat joli-joli, order suplemen untuk diri sendiri, tup-tup abang Gdex datang hantar barang. Bukan joli apa pun, kadang beli barang keperluan juga, cuma tak sempat nak beli di pasar besar.

Yang pasti, simpanan memang perlu sebagai landing kusyen masa emergency. Kita bukan taraf wali, masa sempit doa pada Tuhan, pastu ada duit bawah bantal, eh yeke 😊

Awak macam mana?

Taknak jana side income macam akak? Silap haribulan jadi main income pula, insyaallah.

WhatsApp akak untuk pembelian suplemen Shaklee, atau nak jana pendapatan dengan Shaklee pun boleh juga 😊

Insyaallah akak tunjukkan cara. Man Jadda wa Jada.

#ohsem22
#tsunamishaklee

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *