SIGN UP SHAKLEE UNTUK MAKAN SENDIRI


Teladan, Vita-Lea Shaklee / Tuesday, February 20th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

SIGN UP Shaklee untuk Makan Sendiri

Dengan akak, kebanyakan memang sign up jadi member Shaklee untuk makan sendiri.

Untung, bukan setakat dapat harga member, kalau cukup point, boleh dapat cash back next month.

Renew yearly memang Rm30 tapi convert jadi e-voucer, pakai balik next purchase.

Dapat pula bila datang promosi, seperti Buy 3 Free 1 mcm tu, banyak untung mah!

Macam bulan ini, offer Vita Lea for Children, unfortunately belum hujung bulan dah sold out.

Ada seorang downline akak, seorang “namja” ecececeh cakap Korea pulak, maknanya lelaki, sign up sebab asalnya pengamal minyak ikan, lepas tu vitamin C pula, lepas tu belikan wife pula VitaLea + Vita C sebab hb rendah.

Dia cakap, lelaki pun kena jaga kesihatan dan penampilan. Anak pun dah besar panjang, masuk asrama dah katanya.

Bab urusan rumah, banyak juga dia uruskan. Pernah sekali semasa kami sama-sama sambung belajar, wife pula outstation 2 minggu, anak yang kecil masih baby, kena siapkan projek akhir salah satu subjek kami, bolehlah nampak berserabut nya.

Akak tanya, mengapa tak minta tolong mak datang, boleh buat teman anak-anak & tolong-tolong mana patut. Kalau Kak Mas sebagai emak, sekali sekala tak kisah pun anak minta tolong, ada opah tak sayang cucu ?

Jawabnya, tak mahu lah. Taknak susahkan mak, mak pun tak muda. Selagi dia boleh handle, dia uruskan.

Dear brother, if you read this, you have my respect sir, salute!

Semoga terus menjadi suami & ayah mithali 😊

Beli Vivix Twin Pack dan dapatkan Free Membership Shaklee worth Rm69.00 and more!

Suplemen untuk kesuburan wanita, semestinya GLA Complex.

WhatsApp Kak Mas 019.2318050

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *