Skincare Terbaik untuk Masalah Kulit Kusam


awet muda, kulit cantik, kulit kusam / Saturday, April 14th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Bismillahirrahmanirrahim.
Salam Ahad!
Moga hari kalian baik-baik sahaja.

Alkisah, sebelum ini akak pengguna tegar NutriWhite Shaklee, iaitu Nutriwhite Ultimate Protection Whitening Lotion. Juga pencuci muka NutriWhite.

Terputus bekalan NutriWhite Shaklee

Beberapa bulan akak terputus bekalan sebab NutriWhite dah discontinue, YOUTH pula belum masuk. Ada juga akak cuba jaya produk lain daripada farmasi, but agak mengecewakan.

Zaman muda remaja, even sampai 25++ produk apa pun ok (maksud akak yang dijual di farmasi, ada kelulusan) tapi semenjak masuk 3 series, apa masalah utama “kulit kering & kusam”.

Masa putus stok NutriWhite Ultimate Protection, kenalah beli produk di farmasi, but, muka semakin kusam dan gelap. What?? Duduk ofis je pun, pelindung matahari juga pakai, what happened? Seriously akak Tak Tahu.

YOUTH Bebas Bahan Kimia Kosmetik

Since Shaklee lancar produk baru, dan FULLSET YOUTH dapat FREE Radiance C + E, memang rembat 1 untuk diri sendiri. Serum C + E paling cokia kat luar pun Rm300++ inikan pula Shaklee Beyond Organik. Dan bahan dalam Vivix produk premium ada dalam YOUTH, memang berbaloi.

Back to my story, lepas pakai YOUTH, Alhamdullillah takdalah masalah kulit semakin gelap. Bukan akak putih melepak (akak sederhana sahaja) tapi takmolah jadi darker than before. Nak original state sahaja.

Sometimes kita pergi kenduri, jalan-jalan, kita notice some people cuba tutup cela dengan BB Cream and on, but you cannot hide forever. Kadang jadi bercapuk, rasanya without those additional cover, Wajah mereka sebenarnya lebih baik.

Putih Bukan Segalanya

FIRST RULE, putih bukan segala.
Flawless lebih berharga dan bermakna.
Diet sihat, senaman, be aktif, suplemen bagus, skincare bagus, it all contribute to healthy skin.

As for that, akak nak buat kelas untuk kesihatan kulit open for PUBLIC. Kelas bermula 18hb ini iaitu 18 April 2018 (Rabu).

Boleh whatsapp terus di bawah, akak akan add ke grup berkenaan.
http://rahsiakulitcantiksihat.wasap.my

Jom, jadikan amalan sihat pemangkin wajah dan tubuh badan yang sihat.

Akak,
Masitah
#theshads Founder
Strong Heart Achieve Dreams

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *