Struggle Bila Mula Serius Bisnes Shaklee


Shaklee / Sunday, February 18th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

STRUGGLE DALAM BISNES

Semua benda, mana ada goyang kaki dapat hasil, betul?

Kena korbankan masa, tenaga, investment, gali ilmu, cari mentor, banyak kena tolerate sana sini.

Pada saya, banyak saya belajar, instead of kata struggle.

First, blog. Daripada zero, sekarang dah ada domain sendiri, belajar pasal SEO, investment tahunan untuk hosting dan domain. Daripada blog, customer cari saya untuk mendapatkan produk Shaklee.

Kedua, masa dan tenaga. Kena sediakan waktu update blog, dengan info-info kesihatan yang bagus, kena ada ilmu, nak ada ilmu, kena membaca. Nak SEO blog naik, nak dapatkan page berada pada muka hadapan, kenalah konsisten update. KONSISTEN. Ini akak setuju, struggle.

Ada masa kena turun HQ untuk belikan barang untuk customer, COD barang, layan pertanyaan customer dsb. Ini bukan struggle, tapi nature of business memanglah macam tu kan.

Ada banyak lagi, nanti akak sharekan lagi ye.

No pain, no gain.

Dengan pembelian 2 set Vivix, bukan sahaja dapat free postage, free membership,malah dapat cash back Rm36. Nak tak?

Whatsapp Kak Mas!

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#ohsem22

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *