Set Puasa untuk Seisi Keluarga


kanak-kanak, puasa, Puasa Ramadhan, Set Puasa, Shaklee

Bismillahirrahmanirrahim. Apa yang best promotion bulan ini? Sangat best untuk Ramadhan yang bakal tiba. MealShake bukan sahaja sesuai untuk anak-anak malah orang dewasa, dan Performance Drinks untuk seisi keluarga. Kalau ayah takmo share dengan anak-anak (almaklum ayah kan sado taknak perisa Vanilla) angkat set Cinch berperisa Coklat/Kopi. Silap haribulan otot-otot pejal naik masa raya 💪💪💪 […]

4 May, 2018

Reaksi Alahan Pada Anak Kecil


Anak Bijak, asma, ekzema, kanak-kanak, omega guard

Assalamualaikum, Hari ini Kak Mas nak share sedikit luahan hati sebahagian ibu – ibu yang mempunyai anak-anak yang punya ragam intolerant. Reaksi Alahan pada Anak Kecil Kredit : Facebook Ibu FatihahSakinah Anak pun sebelum-sebelum ini bila EBM dah tak cukup, memang topup dengan susu kambing. Of course bukan yang perah fresh daripada kambing tu. Yang […]

15 August, 2017

Makanan Tambahan Untuk Kanak-Kanak – Anak Cemerlang


kanak-kanak

Semua ibu bapa sayangkan anak-anak mereka. Malah ibu bapa akan cuba melakukan yang terbaik buat memenuhi keperluan anak-anak mereka. Ini termasuk dalam penyediaan makanan, pembelajaran, pakaian dan tempat tinggal yang selesa buat anak-anak tersayang. Bagaimana pula dengan makanan tambahan buat anak-anak?   Pengalaman Anak Sendiri – Anak Pertama Pengalaman anak sendiri, saya jenis tidak lokek […]

19 August, 2014