Tambah duit Poket dengan Shaklee


jadi ahli shaklee, jana duit dengan shaklee / Monday, February 26th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Untuk makan sendiri, memang sangat digalakkan daftar jadi ahli Shaklee.

1. Product bagus dihasilkan daripada bahan alam, dengan kajian klinikal, oleh pakar bertauliah, selamat, halal dan berkesan.

2. Jadi ahli dengan hanya Rm69 sekali seumur hidup atau free membership dengan pembelian jumlah point 200 UV. E.g. Beli Twin Set Vivix. Renew yearly Rm30 dan tukar jadi voucer.

3. Beli produk Shaklee pada harga ahli, less 5-20% harga retail. Min UV cukup, boleh claim cash back next month. Bolehlah jana duit geli-geli gitu.

Tambah Duit Poket dengan Shaklee

1. Bagus, sebab yang sama no 1,2,3 di atas.

2. Orang dah kenal Shaklee, very well known di Malaysia, Tak susah nak perkenalkan dan pasarkan.

3. Peluang jana income yang besar. Bila serius, even effektif pangkat paling rendah, boleh dapat bonus Rm1500 sebulan. Wow, macam gaji makan gaji.

4. Peluang 3C, CASH CAR CONVENTION

Shaklee rewards ahli yang aktif dengan 3 cara iaitu cash, bonus kereta dan CONVENTION.

Cash, yang tiap bulan dapat tulah. Banyak jualan/point, banyaklah cash back dapat. Betul, CASH masuk dalam bank setiap tengah bulan.

Bonus kereta, CASH jugaklah cuma boleh buat bayar kereta, dan lain-lain. Ia adalah insentif tambahan selain cash di atas apabila dapat kekal tahap point tertentu pada 3 atau 4 bulan berturut-turut.

CONVENTION ialah lawatan dalam dan luar negara bagi yang layak. Nak convert jadi umrah pun ada. FREE. Taraf 5 bintang, dapat duit poket pula. Siapa yang tak nak kan?

5. Jujur pada diri sendiri. Tiada benda yang datang bergolek. Tapi mentor dah ada, just follow cadangan, langkah yang diajar.

6. Rezeki datang drp Allah. Usaha doa tawakal.

Berminat nak jana income dengan Shaklee?

PM akak, I will show you the right way
Insyaa Allah.

Akak,
Masitah
Your Shaklee Mentor & Distributor
WhatsApp 019.2318050

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *