Target Jelas Penentu Kejayaan


Shaklee / Saturday, February 10th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Setiap benda nak buat kenan ada target. Kalau tak kemana.

Macam dalam pelajaran, pekerjaan dan kehidupan.

Awal cebur diri dalam Shaklee, sebab nak bf anak. Alhamdullillah setakat ini semua menyusu sampai 2 tahun++.

Sambil tu nak jana duit sampingan. Betul ada pasang surut. Pernah merasa bonus xx dan xxx ringgit. Tapi orang lain ada dapat xxxx dan xx,xxx wow kagum dan haruslah jeles kan. Masih terus usaha ke arah tu.

Selain itu, nak promot Shaklee sebab Shaklee beri kesan baik pada akak. Takkan nak sihat sorang. Itu kedekut namanya.

Nak ajak ramai lagi kawan-kawan dan kenalan makan Shaklee. Kalau taknak bisnes pun, makan sendiri untuk kesihatan sendiri dan keluarga. Ramai orang dah dapat #shakleeeffect

Clinical proven, selamat, natural, halal, apa lagi tak cukup. Kalau yang nak kejar bonus pun, silakan, meh akak tunjuk jalan. Tapi semestinya dengan usaha, bukan tunggu bulan jatuh ke riba.

As for me, next target untuk merasa bonus bulanan xxxx sebulan. Apa nak buat dgn bonus tu, ada banyak kut.

Siapa nak sihat dengan Shaklee, meh pm tepi.
Nak buat side income pun, jom pm tepi.
Takyah tunggu pandai baru nak buat, just do it.

Menyelit sikit, siapa yang sokmo migrain boleh cuba set seperti di atas.

WhatsApp Kak Mas!

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#ohsem22
#vitaminpilihanibu

~ gambar hiasan, sihat itu mahal.

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *