Testimonial Kulit Kusam


awet muda, B Complex, kulit cantik, ulser mulut, vitamin c, vitamin kulit / Tuesday, April 3rd, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ini Kak Mas nak kongsikan testimonial pengamal Shaklee , yang asalnya makan Shaklee untuk tujuan berpantang, akhirnya menjadi pengamal suplemen Shaklee selepas mendapat kesan yang amat positif.

Jom baca penulisan ikhlas daripada Puan Umi Kalsom Awang Hat.

 

Kulit Kusam

Assalamualaikum….

Umie nak share testimoni sendiri perbezaan sebelum dan selepas consume Shaklee. Untuk pengetahuan semua gambar sebelum tu waktu umie langsung tak makan apa-apa suplemen. Make up pun tak. Kulit umie dulu sangat kusam, pucat, kelam ( erti kata lain gelap) dan eye bag boleh tahan gelapnya.

Selain tu umie jugak kerap kena pecah-pecah kat lidah. Pedih pulak tu. Kaki pulak kerap sangat berpeluh yang jenis berbau. Memang merimaskan uhuhu…. Risau pun ada takut kawan-kawan rimas bau busuk kaki.

Umie mula consume Shaklee bermula dengan set lengkap Pantang dan penyusuan. Bermula dengan itu sedikit demi sedikit umie mula dapat effect. Kulit umie makin cerah dan tak kusam walaupun umie tak makeup langsung. Dan umie pun dah boleh perlahan-lahan kurang bermakeup. Sampaikan kawan-kawan tanya apa rahsia kulit makin cerah 😂😂😂.

Dan guess what lidah umi dah takde pecah-pecah lagi. Kaki dah tak berpeluh melampau macam dulu lagi 😍😍.

Ini lah #shakleeeffect umie.

Sekarang umie consume ESP, Vitamin C, B Complex, Vita Lea, Omega Guard, Vivix dan Alfalfa.

Feel free to share 😊.

Semoga semua mendapat manfaat daripada amalan pengambilan suplemen Shaklee. Bukan Puan Umie sahaja yang dapat shakleeeffect macam ni, ramai di luar sana yang dah berjaya.

Suplemen Shaklee ternyata berkesan, selamat, halal, diuji secara klinikal, tidak ada keraguan tentangnya. Jangan tunggu lagi!

 

Boleh dapatkan suplemen yang Puan Umie sama ada membeli secara terus secara online atau hubungi Kak Mas segera.

Pembelian terus daripada Shaklee, boleh klik pada pautan di bawah:

Atau berminat sign up ahli Shaklee, boleh berhubung dengan Kak Mas segera.

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *