Tidak Percaya dengan Suplemen Shaklee?

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Mengapa saya yakin dan percaya dengan Shaklee.

Saja saya hendak kongsikan bagaimana saya boleh jatuh hati dan percaya dengan Shaklee hingga akhirnya tiada patah balik untuk beralih ke suplemen yang lain.

 
Masa pertama kali tergerak nak gunakan Shaklee pada tahun 2012, adalah sebab susu saya tak berapa banyak untuk pump di pejabat. Dan saya tahu sahabat saya ini Fara Saiful ialah salah seorang yg berjaya menyusu penuh anak sulung dia. So hubungi dia, tanya dia, bagaimana. Fara pun consult tentang pump sesuai termasuk mencadangkan suplemen Shaklee.

 

Suplemen Shaklee untuk Penyusuan

Biasalah memula, skeptikal. Lepas beli trial set, makan, wow susu bertambah banyak dan pekat, memang cayalah, no turning back. Selalu pump hampir setengah jam tak dapat pun setengah botol, lepas consume Shaklee terus boleh dapat sebotol setengah. Siapa tak gembira kan?
Masa tu ambil set basic sahaja untuk menyusu iaitu multivitamin Vitalea, B Complex, Ostematrix dan Alfalfa. Sebab anak perut jenis sensitif, Alfalfa ambil sebiji sahaja sehari.
Tak fikir panjang, since penyusuan akan ambil masa dua tahun, terus bagitau Fara nak jadi member Shaklee. Dan perjalanan Shaklee saya pun bermula.

 

Suplemen Shaklee untuk Mak

Lepas tu mula belikan mak Omega Guard atas sebab saya pun dah lupa, maka mak pun dah makan masuk tahun keempat (2012-2016) makan Shaklee. Banyaklah pujian mak lepas makan Omega Guard. Rambut tak gugur, kalau lapar boleh tahan kalau tak terus menggeletar, kuku dah cantik, tumit tak pecah, paling best bacaan tekanan darah mak cantik.

 

Mak juga makan ESP selang sehari untuk lutut dia, sebab dia kata kalau tak makan, rasa ketat je nak bangun. Yelah nak solat sume payah. Orang tua-tua selalu ada masalah lutut sebab hormon wanita dah tiada/kurang, manakala ESP Shaklee yg diperbuat daripada soya organik (non-GMO) hampir menyerupai hormon-hormon wanita, ala-ala hormon gantian.

 

Shaklee Membawa Impak Positif

Untuk suami, anak, kakak2 dan ipar duai, aii banyaklah, kekawan, alhamdullillah membawa impak positif. Sebab Shaklee produk natural, maka saya sayang Shaklee. Lepas tu keluarkan pula landmark study Shaklee, lagilah jatuh cinta dengan Shaklee berkali-kali.
Korang nak tengok je kami dapat manfaat Shaklee? Jom sama-sama merasai manfaat yang tiada batas, cun-cun leh tambah duit poket tengah bulan 🙂
Shaklee,

 

Saya makan, saya jual.

Izinkan saya jadi Mentor Shaklee anda 🙂

WhatsApp 019.2318050
#tsunamishaklee

#hi5shaklee

#vitaminpilihanibu

#shakleeshahalam
Suplemen dalam gambar, antara yg wajib di rumah. Omega untuk mak, anak-anak, dan suami, saya Ostematrix!!

Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

3 comments

Leave a Reply