VitaLea Multivitamin Semulajadi Terbaik untuk Ibu


Shaklee / Saturday, March 4th, 2017
Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum & Selamat Pagi!

Alhamdullillah masih diberi peluang menghidup udara segar di pagi yang indah ini.

Hari ini Kak Mas nak kongsikan kelebihan multi vitamin dan multi mineral Shaklee iaitu Vita Lea with Iron Formula.


Multi Vitamin Vita Lea with Iron Formula

Vita-Lea with Iron Formula keluaran Shaklee merupakan vitamin dan suplemen semulajadi oleh Shaklee yang diformulasikan daripada 28 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh anda.

Vita-Lea adalah formulasi berpoten tinggi, berdasarkan 7 kajian klinikal, direka khas untuk menyokong keperluan unik lelaki, wanita, dan warga emas yang berusia lebih 50 tahun. Setiap hidangan memberikan 100% atau lebih Nilai Harian vitamin yang diperlukn tubuh, termasuk dua kali Nilai Harian vitamin C, D, dan E-plus beta-karotena untuk meningkatkan perlindungan antioksidan.

Bukan itu sahaja, Vita-Lea with Iron Formula menyokong kesihatan yang optimum termasuk kesihatan jantung, sistem imun tubuh, kesihatan tulang dan sendi, tenaga fizikal dan kesihatan kulit, rambut dan kuku.

Malah kini, Vita-Lea with Iron Formula adalah sangat bermanfaat sebagai vitamin pranatal & postnatal iaitu vitamin dan makanan tambahan untuk para ibu sebelum & selepas bersalin. 

Vita-Lea dioptimumkan dengan mikronutrien termasuk 800 mcg asid folik, 200 mcg iodin dan 18 mg besi.

Shaklee Difference

Vita-Lea

 • Berdasarkan 7 kajian klinikal 
 • Menggunakan satu microcoating iaitu sistem penyampaian dipatenkan yang direka untuk meningkatkan penyerapan asid folik ke tubuh
 • Dirumus tanpa perisa tiruan, warna, pemanis atau pengawet dan tiada bantuan pemprosesan sintetik

   Kak Mas sendiri secara konsisten mengamalkan Vita-Lea with Iron Formula dan juga Sustained Release Vita C 500mg daripada Shaklee. 
   Alhamdullillah Kak Mas merasa kesan yang ketara. Boleh dikatakan, memang Vita-Lea vitamin yang Kak Mas amalkan sama ada keadaan biasa, mengandung, terus-terusan semasa berpantang dan menyusu.

   Jom sihat bersama VitaLea Shaklee!

   Hubungi Kak Mas seperti berikut untuk pertanyaan dan tempahan.

   Sharing is CaringShare on Facebook2Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *