Vivix dan Pemulihan yang Ketara

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum & Selamat Petang.

Hari ini saya nak share testimonial seorang SID Shaklee yang sangat berpuashati dengan Vivix untuk diri sendiri, ayah yang menderita sakit kulit misteri dan ibu mertua yang sakit lutut.

Semoga anda diluar sana, yang tercari-cari penawar, memberi kepercayaan kepada Vivix untuk membantu memulih dan memelihara kesihatan anda dan keluarga anda.

Testimonial Vivix oleh Adeq Wanie

Pertama kali cuba vivix untuk bapak sendiri yang menghidap penyakit kulit yang tak dapat dikenal pasti apa punca nya. berkudis penuh di tangan dan kaki. kongsi duit antara tiga beradik beli time promo twin pack. nak beli sendiri memang tak mampu sebab tak bekerja dan bonus vivix pun baru takat 2 angka. tu pun on and off. 

alhamdulillah baru minum seminggu vivix tu gatal-gatal dah mula hilang. kudis pun dah mula reda. lepas tu mula berharap dengan asbab ambil vivix moga boleh lah dia berhenti merokok. tapi misi tu tak kesampaian lagi. huhu.

orang kedua yang mencuba vivix adalah ibu mertua. dia ada masalah sendi. lama jugak bersolat secara duduk atas kerusi. terapi boleh dikatakan setiap minggu sekurang-kurangnya tiga kali. setiap kali terapi charges dalam rm100++ sekali dengan ubat. ubat pun sekadar pain killer. bila makan elok tapi dalam masa beberapa jam saja. suggest pada suami untuk try vivix pada mak. sebab tengok respond positif daripada bapa saya. 

alhamdulillah 13 beradik kongsi untuk beli vivix pada mak. diorang lagi senang kan kongsi tiga belas beradik. huhu. 

alhamdulillah memang keluar dari mulut mak sendiri yang dia berpuas hati degan vivix. mertua saya ni seorang yang sangat cerewet bila berkaitan dengan ubat. dia lebih suka kan ubat dalam bentuk jamu ataupun yang berkaitan makanan sunnah. paling tak dia akan suruh beli ubat dari farmasi. 

almaklumlah menantu ni sekadar surirumah yang hanya menjual supplement milik orang omputih. huhu.

tapi sekarang dia laa yang paling lantang mempromote vivix asal ada kawan-kawan or anak-anak yang mengadu badan tak sihat. heheheh. sekarang ni bersolat pun dah tak perlukan kerusi. baru-baru ni pergi umrah siap orang yang lebih muda tegur “lajunya laa kak pah jalan”. huhu. and hotel yang diorang duduk masa kat mekah memang sangat jauh. dia cuma rasa lenguh biasa je. 

balik dari umrah pun dia takde batuk or demam. kalau tahun sebelumnya balik dari umrah mesti mak akan rasa letih. kadang siap asyik baring tidur je. tapi kali ni balik dari umrah selang dua hari boleh gi berjalan ke rumah sedara kat kuala lumpur. anak mana tak happy bila tengok mak camtu kan. 

saya sendiri baru tahun lepas cuba amik vivix time berpantang. mula tak berani ambil sebab diorang cakap ibu menyusu tak boleh ambil vivix. tapi heran sebab banyak je testimoni ibu berpantang dengan vivix. so nekad nak try. takkan nak bagi mak bapak je sihat. kita pun kena sihat sama ka. hehehe. memang terasa perbezaan nya. dah laa kali ni berpantang sendiri. bertungku hanya seminggu time berurut je. mana nak jaga askar-askar lain yang tengah dalam proses melasak. yang paling best sebab ada kawan mak yang datang melawat tegur “wani nampak sihat”. 

mula saya tersentap jugak. sebab ingatkan sihat tu maksudnya gemuk. huhu. tapi lepas tu dia sambung “mestilah kena sihat sebab nak jaga anak-anak yang lain lagi”. dan-dan laa tersenyum lebar je hari tu. heheheh

Bila dah cuba sendiri dan nampak kesannya pada diri sendiri dan orang-orang terdekat baru saya berani untuk menjual. dulu nak jual sebotol vivix pun rasa tak confident. Alhamdullillah.

Credit: Adeq Wanie (Taiping, Perak)

Itu cerita Adeq Wanie kan? Meh Kak Mas kongsikan lagi testimonial daripada sahabat-sahabat yang lain pula.

Jom pilih hidup yang lebih sihat & cergas, bertenaga dan bebas masalah hingga tua. Jom menua dengan sihat ­čśÄ

Sebarang pertanyaan:

  • Kak Mas ID869624
  • WhatsApp 019.2318050
  • Pengguna & Pengedar Shaklee sejak 2012
  • www.vitaminpilihanibu.com
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page
This entry was posted in Shaklee.

Leave a Reply