Vivix Shaklee Ikhtiar Mendapat Zuriat


Tips dapat anak / Monday, January 22nd, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalammualaikum,

Hari ini Kak Mas nak kongsikan kisah seorang sahabat yang konsisten berusaha untuk mendapat kan zuriat, Allahuakbar Allah telah pun menjawab doa beliau, suami isteri.

Sumber inspirasi dan semangat.

Seorang kawan. Bermula dengan ikhtiar ingin mendapatkan zuriat setelah beberapa ketika tidak direzekikan anak, daftar jadi ahli Shaklee. Amalkan Vivix, ESP, B Complex dan lain-lain (iaitu Set Subur Shaklee) Alhamdullillah, akhirnya beliau mengandung.

Ditakdirkan sebelum itu, beliau telah menunggu selama 2 tahun untuk mendapat zuriat. Malah sebelum itu, beliau juga telah menjalani pembedahan untuk membuang cyst yang ada di rahim. Pernah beliau meluahkan rasa “tertekan” apabila balik kampung, atau balik ke rumah mertua, dek soalan-soalan pedas tentang anak.

Tak lama kemudian selepas berjaya mengandung, beliau WhatsApp Kak Mas, katanya kandungannya tidak membesar. Tiada degupan jantung. Kandungan tersebut akan gugur dengan sendiri. Sedangkan akak yang mendengar pun macam nak luruh jantung, menyusun ayat sebaik mungkin agar tidak menambah sedih di hati, apatah lagi beliau yang menantikan zuriat setelah sekian lama.

Beliau terus semangat meneruskan usaha dengan Shaklee, selepas 3 bulan keguguran alhamdullillah dikurniakan rezeki mengandung, alhamdullillah anak perempuan nya membesar dengan sihat hingga kini. Rasa sudah 3 tahun lebih usianya.

Dapat membantu mereka yang memerlukan sangat membahagiakan. Betul, semua dengan kehendak Allah, tapi manusia perlu berusaha sebaiknya. Usaha, doa, tawakal.

Dan kawan ini juga, sedang gigih membantu org lain pula, alhamdullillah.

Dear friend, you know who.
Keep up 💪💪

Dan mengapa Kak Mas perlu berhenti menyebarkan kebaikan Shaklee. Always Green, always Safe, always Work.

Ada banyak lagi kisah, itu salah satunya. Kisah yang memberi motivasi pada Kak Mas untuk terus menyebarkan kebaikan Shaklee. Ilmu Allah itu Maha Luas, kitalah perlu menerokainya. Tiada satu penyakit itu tiada ubat, melainkan mati.

Hubungi Kak Mas untuk masalah yang anda hadapi, insyaallah Kak Mas bantu sebaiknya.

Akak,
Shaklee Independant Distributor

Sharing is CaringShare on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *