YOUTH ACTIVATING SERUM buat Kulit Jadi Gelap?


Shaklee / Wednesday, April 25th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Bismillahirrahmanirrahim.

Menarik tak tajuk di atas? Kena faham kulit kita memperbaharui sel dalam lingkungan 50-60 hari, malah jika lebih berusia, boleh jadi lebih lama.

Janganlah baru 2-3 minggu pakai YOUTH ACTIVATING SERUM, nampak kulit ala-ala sawo matang sikit, terus nak buang YOUTH ACTIVATING SERUM.

Sayang deknon ooii!

Ini penjelasannya ye.

YOUTH ACTIVATING SERUM buat Kulit Jadi Gelap?

Untuk pengetahuan, sesetengah individu terutamanya yang mempunyai kulit sensitif atau mereka yang tidak pernah menggunakan Retinol, berkemungkinan untuk mengalami kulit yang kelihatan lebih gelap, kering dan mengelupas pada beberapa minggu awal penggunaan YOUTH activating serum.

Ini adalah normal dan ia menunjukkan produk tersebut berkesan kerana Youth Activating Serum mempunyai encapsulated Vitamin A, iaitu Retinol lembut yang meningkatkan kitaran penghasilan sel kulit.

Pelanggan puan yang mengatakan bahawa produk YOUTH membuatkan kulit bertambah hitam atau gelap mungkin disebabkan oleh kesan sementara kerana kulit akan menolak ‘kotoran’ di bahagian bawah kulit dan mengeluarkan sel-sel kulit mati supaya sel-sel kulit baru yang sihat dapat menggantikannya.

Untuk pengetahuan puan, produk YOUTH membantu untuk :

  • Menangani tanda-tanda penuaan,
  • Mengurangkan kedutan,
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi,
  • Memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari,
  • Meningkatkan kecerahan dan seri wajah.

Di Shaklee, kami menjalankan ujian kontaminasi lebih daripada 350 kali untuk setiap bahan baru bagi memastikan produk kami adalah selamat.

Dan juga kami terus menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan ketulenan dan keselamatan setiap produk.

Tahukah anda?

YOUTH ialah produk yang bebas 1500 bahan kimia kosmetik, 100% vegan dan bertindak lembut pada kulit.

Teruslah menggunakan YOUTH sehingga habis, sebelum menuduh yang bukan-bukan atau bertindak mengikut emosi membuang dan menyalah kan YOUTH.

YOUTH,

Look Younger Longer.

Nak dapatkan YOUTH?

Boleh hubungi Kak Mas seperti berikut:

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *