YOUTH Revolusi Terkini Penjagaan Kulit


kulit cantik, penjagaan wajah, Shaklee, YOUTH SHAKLEE / Tuesday, February 6th, 2018
Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.

Hari ini Kak Mas nak sharekan tentang produk revolusi terbaru daripada Shaklee iaitu YOUTH.

Image result for youth shaklee

 

YOUTH Dibangunkan oleh Saintis Bertauliah

Chris Kyrou adalah Naib Presiden Penyelidikan dan Pembangunan Penjagaan Kulit di Shaklee Corporation dan merupakan ketua saintis di sebalik barisan penjagaan kulit baru YOUTH®. Sebelum menyertai Shaklee, Chris mengetuai program pembangunan penjagaan kulit dalam Research & Development untuk syarikat utama yang tersenarai dalam Fortune 500, dan beliau mempunyai pengalaman dalam industri kecantikan selama lebih 20 tahun dalam bidang ini.

Dengan 8 paten dan paten-pending, YOUTH®merupakan satu revolusi dalam sains penjagaan kulit. YOUTH bukan sahaja menjadikan wajah lebih muda, malah 10 tahun lebih muda!

 

YOUTH Semulajadi dan Berasaskan Bahan Botani Sahaja.

Betul! YOUTH 100% Vegan, berasaskan bahan botani sahaja.  Termasuk apple stem-cell dan extract anggur Muscadine yang terdapat dalam Vivix. Malah, kelebihan YOUTH bukan setakat itu sahaja, bahkan:

  • 100% Vegan
  • Cruelty free
  • Gluten free
  • Dermatologist tested
  • Hypoallergenic
  • Suitable for sensitive skin
  • Non-Comedogenic
  • Ophthalmologist tested

 

YOUTH Bebas 1500 Bahan Kimia

Betul! YOUTH benar-benar memegang falsafah Shaklee, iaitu Always Green, Always Safe, Always Work. YOUTH dihasilkan bebas daripada 1500 bahan kimia termasuklah senarai berikut:

YOUTH Look Younger Longer

Selama lebih dari 60 tahun, Shaklee telah membantu ramai insan di luar sana dengan Live Younger Longer dengan menangani penuaan pada tahap selular termasuk resepi berpaten Vivix. Kini Shaklee menerapkan kejayaan dan falsafah yang sama untuk membantu orang-orang kelihatan lebih muda dengan YOUTH

Kajian mendapati keputusan 100% wanita terbukti secara klinikal memperolehi kulit wajah yang lebih muda selepas mengamalkan YOUTH.

Manakala 2/3 daripada mereka, memperolehi kulit wajah “skin age” yang 1 dekad (10 tahun) lebih muda daripada sebelum menggunakan YOUTH.

CLINICAL RESULTS WITHOUT COMPROMISE

 

Jadi jangan tunggu lagi, produk berkesan YOUTH ada di depan mata. Bakal dilancarkan pada Mac 2018 nanti, boleh hubungi Kak Mas untuk preorder.

 

Sharing is CaringShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *